- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
"az a legjobb amikor olyqnok istenítik a wp 7 et akiknek nincs ilyen.telojuk.....megnyomkodták a media marktban es tetszett nekik es most minden ios vagy droid használó köcsög..."
Ez azért megvan más rendszerek esetén. Az még a jobbik eset, hogy egyáltalán volt az eszköz a kezében. Úgy mondanak véleményt, hogy látták youtbe-n és kész.
-
tolts mar le egy zene számot a wp 7 telorol közvetlenül...
Hány millió zeneszám telefonra történő közvetlen letöltésével bizonyítsam, hogy nincs igazad?
A Zune Pass mond valamit?
De videókat is tölthetek le youtube-ról pl, csak hogy egyet említsek.Ja hogy nem tudom letorrentezni telefonon a legújabb mozifilmet, meg Rihanna új albumát..? Sorry, my bad..
-
daniel909
addikt
kb nekem is ezek az igényeim, szerintem más platformon nincs is lehetőség például egy youtube to mp3 letöltésére ráadásul a hivatalos marketből, ingyen. (kiváncsi vagyok az meddig fog fenn lenni..)
de tényleg mások az igények, felesleges vitázni, gondolom itt mindenki ismeri jól a másik oldalt is mivel ez olyan fórum.
én 1-2 hónapra bevállalnám a lumia 900-at PL, mert ha úgy sem jön át nekem a wp7 akkor sehogy nem fog már az életbben. -
Воланд
titán
nezd, nem azzal van a problema, hogy neked nem jott be a wp7, hanem azzal, ahogy eloadod. most meg finom voltal, de maskor csak a szarozasra telik toled.
tok jo, hogy felsoroltal 5 appot, amivel hireket lehet olvasni, na en meg ezt megoldom egyetlen egy rss olvasoval (aztan ha akarom, akkor az altalad felsorolt 5 oldalt kulon mappaba teszem, vagy kulon kituzom mind az otot a fokepernyore, vagy beleteszem egy olyan mappaba, hogy hirek, aztan kesz is van). igaz, nincs oldalspecifikus app, de ne ird mar azt, hogy nem lehet magyar hireket olvasni, mert ez igy egyszeruen nem igaz.
"te wp 7 teloval megtudod?"
nem, de nekem nincs ra igenyem, meg szuksegem se. ilyenen felesleges vitazni, neked meg sok mas usernek ilyesmire van szuksege, masoknak meg nem.
-
catroot
veterán
"de ráell neznem az ejjeli szekrényre mert hoppá ezt nem tudom letölteni wp.7 re..."
Ezalatt mit értesz?Sajnálom, hogy te nem vagy vele megelégedve (nyilván vannak sajnos ilyen esetek is)
"hoppá magyar hireket megnézem...ahjaj nincs magyar hiralkalmazás..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest