- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
"az a legjobb amikor olyqnok istenítik a wp 7 et akiknek nincs ilyen.telojuk.....megnyomkodták a media marktban es tetszett nekik es most minden ios vagy droid használó köcsög..."
Ez azért megvan más rendszerek esetén. Az még a jobbik eset, hogy egyáltalán volt az eszköz a kezében. Úgy mondanak véleményt, hogy látták youtbe-n és kész.
-
tolts mar le egy zene számot a wp 7 telorol közvetlenül...
Hány millió zeneszám telefonra történő közvetlen letöltésével bizonyítsam, hogy nincs igazad?
A Zune Pass mond valamit?
De videókat is tölthetek le youtube-ról pl, csak hogy egyet említsek.Ja hogy nem tudom letorrentezni telefonon a legújabb mozifilmet, meg Rihanna új albumát..? Sorry, my bad..
-
daniel909
addikt
kb nekem is ezek az igényeim, szerintem más platformon nincs is lehetőség például egy youtube to mp3 letöltésére ráadásul a hivatalos marketből, ingyen. (kiváncsi vagyok az meddig fog fenn lenni..)
de tényleg mások az igények, felesleges vitázni, gondolom itt mindenki ismeri jól a másik oldalt is mivel ez olyan fórum.
én 1-2 hónapra bevállalnám a lumia 900-at PL, mert ha úgy sem jön át nekem a wp7 akkor sehogy nem fog már az életbben. -
Воланд
titán
nezd, nem azzal van a problema, hogy neked nem jott be a wp7, hanem azzal, ahogy eloadod. most meg finom voltal, de maskor csak a szarozasra telik toled.
tok jo, hogy felsoroltal 5 appot, amivel hireket lehet olvasni, na en meg ezt megoldom egyetlen egy rss olvasoval (aztan ha akarom, akkor az altalad felsorolt 5 oldalt kulon mappaba teszem, vagy kulon kituzom mind az otot a fokepernyore, vagy beleteszem egy olyan mappaba, hogy hirek, aztan kesz is van). igaz, nincs oldalspecifikus app, de ne ird mar azt, hogy nem lehet magyar hireket olvasni, mert ez igy egyszeruen nem igaz.
"te wp 7 teloval megtudod?"
nem, de nekem nincs ra igenyem, meg szuksegem se. ilyenen felesleges vitazni, neked meg sok mas usernek ilyesmire van szuksege, masoknak meg nem.
-
catroot
veterán
"de ráell neznem az ejjeli szekrényre mert hoppá ezt nem tudom letölteni wp.7 re..."
Ezalatt mit értesz?Sajnálom, hogy te nem vagy vele megelégedve (nyilván vannak sajnos ilyen esetek is)
"hoppá magyar hireket megnézem...ahjaj nincs magyar hiralkalmazás..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest