- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
hehe ...igen....vagy tudod még melyiket szeretem?; " az összes haveromnak wp 7 van,ugyhogy ha valaki akkor en tudom hogy jo e vagy nem....." ez nem vicc ilyet irt nekem valaki a 7 en....nagyon penge nem....de a legjobb az hogy az összes haveromnak ilyen van....bazzz kevés haverja lehet mert a wp 7 meg azert jem olyan elterjedt....en pl személyesen nem is ismerek senkit akinek ilyen teloja van.....mekkora kamu...
de volt meg egy ilyen...." a legjobb az android mert annak van a legjobb kezelőfelülete.." ez is mókás szerintem....
vajon touchwiz vagy sense vagy lg ui ra gondolt hehehe -
csab2
veterán
Hagyd! Tudod ez IQ kérdése. Nekem is Droidos telefonom volt még tavaly ilyenkor, különösebb bajom nem volt vele. Aztán lett egy WP7 telefonom, és azóta tudom, hogy soha többé Droid. De soha egyszer sem mentem egy droidos topicba se fikázni. Nem is olvasok azóta droidos témákat mert nem érdekel. Még a droidos telefonokról szóló teszteket és cikkeket sem olvasom el, ugyanebből okból kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged