Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
hehe ...igen....vagy tudod még melyiket szeretem?; " az összes haveromnak wp 7 van,ugyhogy ha valaki akkor en tudom hogy jo e vagy nem....." ez nem vicc ilyet irt nekem valaki a 7 en....nagyon penge nem....de a legjobb az hogy az összes haveromnak ilyen van....bazzz kevés haverja lehet mert a wp 7 meg azert jem olyan elterjedt....en pl személyesen nem is ismerek senkit akinek ilyen teloja van.....mekkora kamu...
de volt meg egy ilyen...." a legjobb az android mert annak van a legjobb kezelőfelülete.." ez is mókás szerintem....
vajon touchwiz vagy sense vagy lg ui ra gondolt hehehe -
a.sebi
őstag
nincs igazad abban h ugy elem meg h ellenem tettek valamit.... csak azt gondolom hogy van nagyon sok hibaja es nagyon sok pozitivuma is....de nalam a negativumai elnyomjak a pozitivumokat...akogy a wp 7 juzereknek elnyomja az a negetivum a pozitivumokat, a droidnál....pl lassul meg 2 magnál is ....széttagolt...gyenge support....sok alkalmazas minősége gyenge............ de nalam a droid pozitivumai nagyon kellenek....ennyi...en nem vagyok elvakult fanatikus droidos....nezd meg az aláirásomat van wp7 es telom.....aminek imádom a kijelzőjét ..a kameráját....a gyorsaságát...a kezelő felületét stbstb...de mindig megakadok ott h ez vagy az jobb a droidon.....en a telo oprendszereket talán egy xbox jatekhoz hasonlitanám.....neked tetszik a gears of war játék?. nekem a kedvencem!! tényleg? szerintem kurva szar...ennyi....de nekem megvan legalább és ugy pofázok.....legyen az gears of war vagy omnia 7 vagy htc incredible vagy a 3gsem......az a legjobb amikor olyqnok istenítik a wp 7 et akiknek nincs ilyen.telojuk.....megnyomkodták a media marktban es tetszett nekik es most minden ios vagy droid használó köcsög....
-
a.sebi
őstag
válasz
daniel909 #125 üzenetére
igen...mas platformon legalisan asszem nem megy...jailbreakelt iphon talán tudja cydia progival...
androidnal meg szar a support...en pl a htc inredible s re asszem nem is kapom meg az icst....
ha wp 7 olyan szabad lenne mint a droid akkor az lenne nalam a menő de egyenlore erről szo sincs . most meg nem hogy nem szabad hanem.keveset tud....a legkevesebbet a mobil platformok közül....sok a kompromisszum....akinek enny eleg annak tenyleg a legjobb valasztas a wp 7....ugyanis 1 ghz es procival az omnia 7 allítom gyorsabb mint az i 4 em volt.... -
a.sebi
őstag
ellentétben veled en nem haborúzni jövök a fórumba.... tolts mar le egy zene számot a wp 7 telorol közvetlenül....en megtudom csinalni droiddal...te wp 7 teloval megtudod? én nem ....én vqgyok a béna...nekem azert jon be a droid mert nem kell hozza számítògép...azt töltök le amit akarok.....nincs syncronizáció..semmi letöltöm és kész ami eppen kell zene film stb...ha akarom atkonvertalom a filmet . ha zip az sem.baj ...kicsomagolom.... wp 7 el.nem megy...vagy igen?
-
a.sebi
őstag
èn is nqgyon szégyelem magam....kérlek ne nevessetek ki....de en is egy.megelégedetlen wp7 juzer vagyok...ritka szar ha van egy droidod meg egy wp 7 ed is es elkezdesz nyomulni a wp 7 el mert szep meg szeretheto meg gyors meg akármi....de ráell neznem az ejjeli szekrényre mert hoppá ezt nem tudom letölteni wp.7 re....hoppá magyar hireket megnézem...ahjaj nincs magyar hiralkalmazás.....sebaj ott a droid......miert vagytok oda ezert a kötött gyenge rendszerért....egy elonye van hogy gyors azt alá irom....várom a wp 8 at hátha ...mejd meglesem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest