- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
Nem akartam rá sokat költeni, meg javarészt még evvel is elvoltam, de azért ez is előrelépés lesz
.
Amúgy lassan az egész konfigomat le kéne cserélni, szal csak egy kis fejlesztésnek volt értelme. Persze az alaplap elbírna még 4 magos procit, de a ddr2 miatt ebbe már nem sok értelme van mást rakni. -
bossvico
senior tag
válasz
cskamacska #126 üzenetére
Ez kurv@ jó, éppen vasárnap nézegettem az ebayen másik kártya után, gondoltam leváltom a HD4850-et már, mert nincs rá win10 alá driver. Felcsusszantam az Amd oldalára kikerestem, hogy melyikhez van még, és látom a HD 5000-től felfelé oké. Vissza ebay-re találok is egy fasza 5870-et, 36,6€ ért megnyerem a licitet, hétfőn feladta a fickó, kedden meg törlik a driver updatét. Hát ez megint jól sikerült.
-
bossvico
senior tag
válasz
Menthirist #67 üzenetére
Nekem a letöltésnél kihozza a 15.7.1 et, alatta meg ezt a szart és ott van, hogy beta.
-
bossvico
senior tag
De ez még béta, szal bugzik rendesen az ilyen driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest