- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Menthirist #213 üzenetére
ctrl+v -nél hamarabb engedték fel a control-t, így a v odapöttyentve maradt
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Menthirist #213 üzenetére
Tudom, hogy kezeli...valszeg akkor forrás hiba.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Menthirist #184 üzenetére
AMD (de még ATI időszakra is igaz) driver eltávolítását követően nem kapsz "szűz" állapotot. Mindig hagy ott valamit, amire Abu85 szerint szüksége van a telepítőnek.
Bár ezt ugye sokan nem értjük, hogy mire is lehet szüksége, mikor "szűz" telepítéskor nem volt ott - mert ugye nem is lehetett - semmiféle "maradvány", mégis rendben települt első alkalommal is. Szóval emiatt kezdtek el használni egyes felhasználók 3rd party driver leszedőket, hogy "szűz" lappal indulhassanak.
A 8 bit 640x480 témához annyit fűznék, hogy jó 8-10 éve találkoztam ilyennel utoljára és az sem AMD kártyával volt...
A CCleaner emlegetését driver takarításhoz viszont nem is értem, mivel szvsz. nincs is benne ilyen funkció, bár sűrűn nem szoktam találkozni a programmal, de valahogy nem rémlik, hogy driver takarító modulja lenne -
Eclips21
őstag
válasz
Menthirist #186 üzenetére
Nalam az elozo beta okozott textura bugokat, de annyira hogy neha jatszhatatlan volt. Ezzel elmult es nem vettem eszre mas hibat. Plusz bekacsoltam a shader cache es a fallout sokkal gyorsabban tolt be. Meg a minimum fps is nott
igaz csak 1 fpsel
de igy mar mindehol meg van a 25 (Remelem).
Hackeee: hat hova pakolna? A cikkben is benne van hogy oda teszi.
-
jani04
aktív tag
válasz
Menthirist #186 üzenetére
Biztos vannak benne hibák ha ennyien írjátok.Én magam nem tudom kipróbálni.Akiknek eddig felpakoltam csak jót mondtak.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #59 üzenetére
[Troll] Ez már low level API-hoz készült, a hibák a játékok fejlesztői miatt vannak, nekik is kell javítani. [/Troll]
-
bossvico
senior tag
válasz
Menthirist #67 üzenetére
Nekem a letöltésnél kihozza a 15.7.1 et, alatta meg ezt a szart és ott van, hogy beta.
-
watador600
senior tag
válasz
Menthirist #52 üzenetére
Nálam sem volt sose semmi. Nem is értettem miért panaszkodnak olyan sokan. De most bepótolja egyszerre...
Szerk.: úgy bizony, dá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest