- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Én is bele vagyok szerelmesedve, szenzációs kis masina! A full passzív mivolta miatt vettem eredetileg (kifejezetten ilyen passzív mini gépet kerestem és korábban csak ipari PC-ket találtam), de a két ethernet portja is áldás, mert folyton routereket, switch-eket kell konfigolnom, tesztelnem és meglehetősen komfortos. Nomeg tényleg korrektül összerakták és nagyon jól felszerelt mindennel. Az elmúlt 28 évben (mióta PC-zem) ennyire elégedett még nem voltam egyik gépemmel sem.
-
Pingüino
senior tag
Az az értelme, hogy mutatsz példát olyan megoldásra, ami jobban működik. Persze mivel MS fejlesztők nem járnak erre a fórumra, ez csak kibeszélés, de ha így nézzük, sok más hozzászólásnak sincs értelme. Ha összeszednénk az összes topicnál az olyan hozzászólásokat, ahol konkrétan valaki kérdez valamit, amit nem tud, valaki pedig megválaszolja, aki tudja, nem sok hozzászólás lenne. 1-2 csak minden fórumtémánál.
Szóval annyi értelme van, mint a többi hozzászólásnak. Se több, se kevesebb.
-
Gargouille
őstag
Igazad van, pongyolán fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy amelyik gépeken probléma van (vagy lehet vele) onnan eltűnt az update-ek közül, vagy bár ott van, de még nem telepíthető.
Nálam például a notebookon megjelent, telepíteni is lehetett, aztán félbeszakította a telepítést és kivette az update-ek közül. Egy HP ProBook 440 G4 amúgy. Az asztali gépem meg egy Zotac ZBOX CI620, ezen meg sem jelent.
-
Pingüino
senior tag
Általában szokott menni a linux jobb. A másik oldalról meg a windows jobb. Mindkét táborban vannak elvakultak. Itt viszont én nem láttam ilyen kijelentést (vagy csak elkerülte a figyelmem). Olyan lett írva, hogy a linuxban a frissítési mechanizmus jobb. Ami tagadhatatlan.
-
Pingüino
senior tag
Nem mintha te a linuxos hírek alatt nem windows-osnál.
A véleményt már csak le lehet írni. Főleg, ha korrekt hangnemben teszi az ember.
Egyébként meg frissítésekről volt szó. A linuxban is használnak frissítéseket. Témába vág.
Plusz legalább van, aki objektíven kezeli a linux vs windows témát. Leírtam azt is, hogy a windows ablakkezelési extráját át lehetne emelni linuxra. Egyik rendszer sem tökéletes. Delehet tanulni egymástól. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged