- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"nem használja ki a tudását, el is lophatják tőle, rosszabb esetben pedig még meg is sérülhet miatta a gyerek, ha valami rosszindulatú irigy szemét ezért bántja, stb" -> Pont ezekre céloztam én is.
Én nem gyűlölöm az Android-ot - ezért is tartottam még mindig meg azt a készüléket is. Egyszerűen az van, hogy nagyon nem ezt vártam egy olyan platform-tól, amit annyira tömegesen dicsérnek és használnak.
Szerencsére nem vagyunk egyformák, és szerencsére ezért is van még rajtam kívül is jónéhány olyan ember, aki hasonlóan kedveli jobban a Windows Phone-t az Android-nál. Márpedig ha ez nem így lenne, már a Windows Store mobil részlege is rég bezárt volna, és Windows 10-et se frissítettek volna mobiltelefonokra. A Windows Store mobil részlegére visszatérve pedig lazán elmondhatom, hogy eddig csupa - még munkára is - hasznos olyan alkalmazással találkoztam, amelyek értékelése az 5-ből 4 ponton felüli, és az azokat véleményező hozzászólások pedig többnyire pozitívak, panaszmentesek.
De bizonyára bennem van a hiba, hogy manapság ilyeneket tapasztalok.
-
Eugene Roe
őstag
Reklám nélkül azon az áron... a priv és a passport kb a mindennél drágább kategória volt, miközben a többi egy gyors 50%-os árcsökkentés után se kellett senkinek sem.
Szerintem android kellett volna 1-2 nagyon jó appal, mint bbm. Mindenkinél korábban megoldhatták volna avégponti titkosítást és kérhették volna a havi 1-2$-t, de inkább saját oprendszert és a serverbérléses titkosítást választották, ezzel kilőve a piac 99%-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- 3D nyomtatás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest