Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz .Szaki. #49 üzenetére

"nem használja ki a tudását, el is lophatják tőle, rosszabb esetben pedig még meg is sérülhet miatta a gyerek, ha valami rosszindulatú irigy szemét ezért bántja, stb" -> Pont ezekre céloztam én is.

Én nem gyűlölöm az Android-ot - ezért is tartottam még mindig meg azt a készüléket is. Egyszerűen az van, hogy nagyon nem ezt vártam egy olyan platform-tól, amit annyira tömegesen dicsérnek és használnak.

Szerencsére nem vagyunk egyformák, és szerencsére ezért is van még rajtam kívül is jónéhány olyan ember, aki hasonlóan kedveli jobban a Windows Phone-t az Android-nál. Márpedig ha ez nem így lenne, már a Windows Store mobil részlege is rég bezárt volna, és Windows 10-et se frissítettek volna mobiltelefonokra. A Windows Store mobil részlegére visszatérve pedig lazán elmondhatom, hogy eddig csupa - még munkára is - hasznos olyan alkalmazással találkoztam, amelyek értékelése az 5-ből 4 ponton felüli, és az azokat véleményező hozzászólások pedig többnyire pozitívak, panaszmentesek.

De bizonyára bennem van a hiba, hogy manapság ilyeneket tapasztalok. :)

• Eugene Roe

őstag

válasz .Szaki. #5 üzenetére

Reklám nélkül azon az áron... a priv és a passport kb a mindennél drágább kategória volt, miközben a többi egy gyors 50%-os árcsökkentés után se kellett senkinek sem.

Szerintem android kellett volna 1-2 nagyon jó appal, mint bbm. Mindenkinél korábban megoldhatták volna avégponti titkosítást és kérhették volna a havi 1-2$-t, de inkább saját oprendszert és a serverbérléses titkosítást választották, ezzel kilőve a piac 99%-t.

Új hozzászólás Aktív témák