- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"hát ez nagyon nem így van. minden tudásuk megvan, pár év alatt ledolgozhatnák a hátrányukat"
A Canon szállt fel legutóbb a MILC vonatra, 2012.07-ben. Ennek lassan 5 éve.
Azóta hellyel-közzel ugyanazt a vázat hozzák, apróbb funkcionális foltozásokkal (kivéve M5, de annak meg az ára vicc).5 év alatt annyira telt tőlük objektív oldalról, kiadjanak egy nagylátót, egy macrót, egy telét, és egyetlen fényerősebb 35mm ekvivalens pancake obit. Viszont alap objektívből muszáj volt hármat kihozniuk. Ennek oka feltételezhetően az, nem nagyon fogy a többi objektív, az emberek többsége "kompakt" fényképezőgépként használja. Azt már csak mellesleg írom le, az egyetlen, kifejezetten EOS M szériához gyártott vaku már discontinued...
Maga a Canon sem gondolja komolyan a MILC vonalat, különben nem utolsóként jöttek volna ki a nagy, aktív gyártók közül ilyen megoldással, és aktív fejlesztések lennének, nem ráspollyal reszelnének a "kompakt" kamerájukon.
-
tothl
addikt
Nekem van egy J5 szerintem az elég jó gép lett már.
Most télen majdnem eladtam és vettem egy DSLR -t, mert az obikkal nem volt szerencsém, elromlottak vagy gyári hibásak voltak. Végül vettem használtan obit a legutóbbi rossz helyett mert amúgy nagyon használható kis gép és adtam neki még egy esélyt.
Az 1 -es széria problémáját én a kevés és drága obikban látom. Na meg állítólag elkaszálták..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest