Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok. Mai nappal megszűnt a Yettel tv olyanoknak akiknek nincsen hozzájuk tartozó net előfizetés… tudnátok valami alternatívát ajánlani?
Köszi.
-
Gáben81
senior tag
Közben én elkezdtem nézni Netflix-en a Wednesdayt-t és ott már kifogástalan a minőség a sötét részeken sincs pixelesedés, úgy néz ki ez csak az 1899-nél volt.
Halál komolyan mondom, hogy mióta ATV-t Használom, azóta nincs rá szó mennyit javult a látványvilág, hangzásról nem is beszélve. Egy Sony str-dh540 5.2 erősítő van rákötve, egy sub és hogy basszuspumpa társaságában, ami az ágy alá van csavarozva.
Ez már egy 10 éves rendszer kb. és számítógépről használtam videokártyáról, de ez így az Apple tévével százszor jobb. Akármelyik stream-et nézem hatalmas élmény.
Ja meg a spatial audiók is AM-al… Fekszem az ágyba és valami zseniális az egész, nagyon jól megvan csinálva. Azt hittem, hogy ez is csak ilyen félmegoldás, de nem, ez valóban többcsatornás és hidegrázós sok esetben… -
Gáben81
senior tag
Szevasztok.
Beruháztam a legújabb verzióra, abból is a 128asra, egy hónapja használom. Én nem gondoltam volna, hogy ez ennyire durván jó.
minden flottul működik és a tévém meg a Sony Házimozim teljesen újjá született.
Annyit nem tudok csak, hogy lehet rámenteni pl. Netflix részt.
Meg pl. hogyha Netflixet nézem, akkor van egy kis akadás, persze ha átállítom 23 Hz-re akkor jó, de nem szeretném állítgatni mert másnál viszont nincs drop. Erre nincs valami? Pl. Infuse-nál nem tapasztalom.
Köszi!🙋🏻♂️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest