Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Deepking #2998 üzenetére
Apple TV-n is van CEC menüpont, viszont 3 eszköz, 3 különböző módon reagál ami neked nem jó, át kéne gondolni, hogy milyen beállításokkal kéne használnod a CEC-t vagy inkább kikapcsolod mindegyiken vagy egyik eszközt kihagyod a rendszerből.
(#2996) Deepking
A Logitech távirányítót anno én is erősen nézegettem már, de brutális ára van. Titkon abban reménykedem kiváltható az Apple távirányítójával. Egyébként meg vagy vele elégedve? Hozza amit elvártál tőle? - Több, mint 10 éve használok valamilyen Logitech távot, elégedett vagyok, mindent kezel és nem kell a CEC-el foglalkoznom -
blakey
titán
válasz
Deepking #2994 üzenetére
Pedig valamelyik eszközön nem megfelelő a CEC beállítás. Volt LG, Sony, Philips TV-m és egyiket sem kapcsolta be a CEC, nehogy Apple TV-vel de semmilyen másik eszközzel mivel nekem fontos, hogy ne működjön a Logitech Harmony miatt, szóval érdemes tüzetesen végignézni a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest