- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Azért ilyenről még nem hallottam, hogy az alkalmazások egyik napről a másikra nem fognak működni, néznék is nagyot. Ahogy említettem, lehet funkciókban nem fognak bővülni, de attól még a tartalom nagy valószínűleg fogyasztható marad. Elképzelhetőnek tartja azt valaki, hogy a dedikált Netflix gombbal a TV-t release után 4 évvel bekapcsolva majd fogadja egy felirat, hogy bocs, de túl öreg a TV-d?
Nem hiszem.Egyébként nem flamelni jöttem, én is rajongói vagyok az Apple cuccoknak, de azért ennyire nem fekete-fehér a dolog. Amúgy ha az ember úgy érzi, hogy a TV-je már nem képes kiszolgálnia a beépített rendszerrel, vagy tényleg nagyon elhalad mellette már a kor, na akkor szerintem lehet egy jó turbó neki komplett TV csere helyett. Az OLED kijelzővel én sem 2-3 évre terveztem, reményeim szerint 6-8 évet is bírni fog a masina (légyszi
).(#2853) devil-k
Amazon Firestick-kel már én is találkoztam, volt is a családban. Habár én nem használtam, de meg voltak vele elégedve a többiek. Főleg az ár-érték, ami lenyűgözte őket. Egyébként csak ismételni tudom magam, Apple TV valszeg azoknak egy nagyon jó választás, akik kihasználják az ökoszisztéma által nyújtott lehetőségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem hiszem.
).