- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Na csak hogy tisztázzunk pár dolgot:
Amire gondoltál az az Airplay, azzal tudsz képeket, videókat átlőni az Apple TV-re. Ez a része nagyon jól működik, meg akarsz mutatni fotókat rögtön kapcsol be és mutatja a fotót, mobilon tudsz nagyítani rajta az a TV-n is nagyítódik.
Plex nem lassú, szervertől függ.
Belső hálózaton nem számít a netsebességed, mivel nem megy ki a netre semmi. Jó wifi, vagy kábeles bekötés kell a hálózatra, akkor médialejátszóként is nagyon jól tud működni.
A 4K-s témának nem tudom mi köze van bármihez, vehetsz sima Apple TV negyedik generációsat, vagy 4K-t, ez mindegy.
-
blakey
titán
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e bármi értelme beszerezni? Rá tudom kötni simán a TV-re és onnan AirDrop-on keresztül bármit megnézni a MacBook-ról vagy iPhone-ról pl?
Sokat olvastam utána, de még mindig nem értem teljesen a működését..
- Van értelme beszerezni de ezt az Airdrop-os dolgot nem értem, simán, SMB/NFS-en is simán tudod használni mint médialejátszót vagy telepítesz egy Pllex, Emby szervert és azok appjával nézed az anyagot. Javaslom, hogy olvass bele a topikba. Tényleg olvass, mert egyszerű a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest