- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #1061 üzenetére
MrMC-ben kétféle "kezelési" módszer létezik, egyik a "Kodi féle", ott nyomogatni kell és van egy "Apple féle" ami hasonlóan az Infuse-hoz, érintésre reagál a legtöbb esetben. Nyilván meg kell tanulni a Kodit és meg is kell érteni viszont többet tud az Infuse-nál és jobban kihasználja az eszköz tudását, pl. az LG Dolby Vision demók normálisan DV-ben mennek, Infuse-zal nem, MrMC zenét is lejátszik, Infuse nem, MrMC a feliratokat a fájl mellé tölti le, Infuse nem. MrMC-nek is van Infuse szerű felülete (skin). Mindkettőnek vn előnye, ezért nekem mindkettő megvan és azt haználom amelyikhez kedvem van.
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #1058 üzenetére
Azt vettem észre, hogy házakban benn lévő részeknél a közeli párbeszédben lévőrk arca nagyon sötét és semmi részlet nincs rajta, míg a háttér pedig teljesen világos... - rossz színtér beállítás.
Ami menet közben még nagyon idegesít az a touchpad kattogásának hangja. Miért nem lehetett ebbe is egy rezgő motort tenni? Hangtalan is lenne, meg jobb is. - nem kell nyomogatni, elég megérínteni.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1052 üzenetére
Gyorsabbnak találom, a sorozatokhoz tartozó speciális részeket szépen be is helyezi a megfelelő évadhoz, ahogy a Kodi is csinálja, a borítókat jobban, pontosabban találja meg. Nekem sokkal jobban tetszik, és egyébként kevésbé erőforrás igényes. Plex-el kezdtem még évekkel ezelőtt, idén tettem egy próbát hosszú csend után de valahogy hiányérzetem volt, Emby-vel egyelőre nincs, de majd meglátom fél év múlva.
(#1053) kleinguru
Feliratokat is azonnal letöltesz MrMC vagy Infuse-sal is, nem gond, automatikusra is állítható, stb. Nagyon gyors ez is, ha nem volt Kodival dolgod akkor előtte ismerkedj, mert sokkal többre képes, mint a Mede8er volt. -
blakey
titán
válasz
kleinguru #1020 üzenetére
A CEC-en keresztül működik a be-/kikapcsolás, hangerő szabályozás, de attól a pár gombtól ne várd, hogy mindent kezeljen. Ha 1 táv kell akkor pl. Logitech Harmony, azt használok 15 eszközhöz, az összes távom bontatlna, na jó, az ATV.jé nem
.
Hogyan különbözteti meg a távirányító, hogy kinek küldi a jelet (infrán valami másnak pl.: tv, vagy bluetoothon az atvnek)
- ki lehet választani.
Megvan az eszközöd? Akkor tanulmányozd, ha nincs akkor várd meg.
-
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #968 üzenetére
A scraper-nél (MrMC), metaadatoknál (Infuse) lehet beállítani, hogy milyen nyelvű legyen a borítő/leírás.
-
blakey
titán
válasz
#24536576 #944 üzenetére
Nekem sokféle van, sok volt nálam, olcsó Androidos (Amlogic) boxok Androiddal nem túl jók, LibreELEC-kel, CoreELEC-kel az egyik legjobb médialejátszók, Dolby Vision nem megy csak a HDR10. Vannak jó Androidos boxok, Minix, Zidoo de ezek már 40e-től kezdődnek.
Xiaomi nem médialejátszó, tv-okosító. -
blakey
titán
Az alap probléma az, hogy upnp-t (DLNA) használsz és nem SMB/NFS-t, a másik, hogy a Kodit ismerd meg, Kodi kezdőknek.
Tény, hogy mostanában a MrMC nem frissült, valami nagy dobásra készülnek így a TVDB pl. nem működik tökéletesen, minden más jól működik, legalábbis nem vettem észre, hogy rossz lenne. Minden lehetőséget felajánl csak nem ismered a kodit, javaslom, hogy olvasd el, megéri. Minden ami Kodi az nagyjából a MrMC-nek is megfelel.
Kipróbálhatod az InfusePro-t is, ott más gondjaid lesznek. -
blakey
titán
Ha nem telepítesz rá sok (30+) alkalmazást valamint nem is tárolod rajta akkor nem, a sma 4-esem 64-es volt, a 4K meg 32-es, 15-16GB-ot foglaltak a dolgaim mindkét eszközön, így nem éreztem értelmét a 64-esnek, persze minimális árkülönbség esetén egyértelműen 64-est kell venni.
-
blakey
titán
Amúgy megy a Dolby Vision MrMC-vel..
-
blakey
titán
Oké, akkor nem az ATV-vel van gond, az erősítő a gond. Innentől kezdve ott keresd a hibát, valamiért nem megy át. A lejátszó és az erősítő közé használd azt a kábelt amivel volt kép a TV-re kötve, az erősítő és a TV közé is használj megfelelő kábelt, ezek után úgy állítsd be az erősítőt, hogy csak átengedje a képet és ne skálázzon, stb.
Dolby Visiont ne állíts be GUI felbontásnak, sőt 1080p SDR-rel kezd az egész beállítást.
Van egy olyan érzésem, hogy nem vagy tisztában eszközeid "erejével". -
blakey
titán
A régi lejátszó 4K? Az erősítő képes fogadni a 4K/60 fps-t? TV-re kötve van kép és hibátlan? Akkor erősítő hiba, vagy túl sokat állítgattál az erősítőn és/vagy a lejátszón. Ha még soha nem használtad ilyen felállásban akkor javaslom, hogy ismerd meg a készülékeidet és, hogy melyik mire képes. Ha a lejátszó kiadja a képet és a tv-re kötve van kép akkor nem vele van a gond. Gyári visszaállítás a lejátszón és az erősítőn és kezdj mindent előröl, látatlanba nem tudom a megoldást, mert valahogy hiányoznak információk és nem tudom a pontos választ. Nincs H/K erősítőm így nem is tudom, hogy mire képes. A lejátszóddal szerintem semmi gond mert tv-re kötve van kép.
-
blakey
titán
Akkor az erősítő beállításainál lesz a hiba mivel direktbe kötve van kép így az erősítőn nem megy át a jel vagy "meg sem érkezik". Vedd elő a kézikönyvet és olvasd át, sajnos a H/K beállításai nincsenek előttem, mindenképp át kell engedni a képet, tehát passtrough, bypass, stb. legyen. skálázás, stb. legyen kikapcsolva.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
A Lipsync a gond, nem az ATV hanem a lejátszó és a megjelenítő együtt, a hangot és a képet szinkronba kell hozni,. nálam nincs gond se a tv-vel ha arról nézem és az erősítővel sem.
(#851) Süvi
Apple TV nem médialejátszó, iTunes, Netflix, Amazon Prime stb-kre épít, ha ott szükség lesz az Atmosra- akkor lesz. Mellesleg az egyk legjobb hálózati médialejátszó ha megelegszünk a Multi CH-val, minden flottul működik és megbízhatóan. -
blakey
titán
A többcsatornás hangokat PCM-be küldi tovább, azaz nem godja kiírni az erősítőd, hogy Dolby HD hanem azt írja ki, hogy Multi CH. Dolby Atmos, DTS-X a szó szoros értelmében nem érhető el, hogy ezt megoldják-e vagy sem az talán kiderül, akár az új tvOS bemutatóján.
3D megy de nem tudom kipróbálni mivel hanyadolom egy ideje és a gyártók is így tesznek.
Új változat nem hiszem, hogy lesz mivel jóval erősebb az ATV 4K kb. bármelyik piacon lévő lejtszóhoz képest és többet is tudna, OS-sel fogják "turbosítani" ha akarják. Képminőségben előrelépés lenne, tudásban is, A Multi CH sem rosszabb, sőt. Az Apple TV 4K chip szinten minden tudna, tehát nem kell új hardver csak a szoftvert kell frissíteni.(#849) kagzer
Ez így kevés, milyen programmal csúszik? Infuse Pro-val nem tapasztaltam csúszást, persze lehet, hogy van olyan anyag ami csúszna. MrMC-ben sem, bár mostanában nem azt használtam. -
blakey
titán
válasz
tamasgal #837 üzenetére
Még nem láttam olyan erősítőt, hogy PCM-ből ne csinált volna PLII-t.
(#841) tamasgal
Ezek egy része nekem még mindig megvan ATV 4K mellett, lényegében megoldható, hogy elégedett legyél vele, gyakorlatilag mindnet visz, gyors. Persze apró hibák előjöhetnek, de stabil, jó hálózati lejátszó. -
blakey
titán
2 féle változat létezik, előfizetsz vagy megveszed, hogy melyikkel jársz jobban azt nem tudom, én megvettem 1,5 évvel ezelőtt úgy, hogy a 4-es megvolt (van) és ha idén összel megint meg kéne venni akkor megveszem, nem fizetek elő, mert szerintem úgy a végén sokkal többe kerülne. Egyébként g.ciség és fel is háborodtak a felhasználók. Tegyük fel, hogy most előfizetsz, ősszel megjelenik a 6-os akkor megkapod és jövőre, ha úgy gondolod, hogy megéri akkor megveszed.
-
blakey
titán
Purchasing Infuse Pro
Infuse Pro is available two different ways - as an In-App Purchase from within the free Infuse app, and as a standalone paid app. The In-App Purchase options will cover all future updates (even major ones like v6, v7, etc...). The standalone Pro app will cover all v5 updates. [link] -
blakey
titán
Nincs akkora tárhelykapacításom, hogy 3000 filmet és 15000 sorozatrészt HDR-ben, 50-80GB/db-ban tárolljak. A HDR meg olyan dolog ami személy szerint semmilyen szinten nem dob fel, nem a torrentre kell építeni, lehet, hogy te napi használatban minden anyagot HDR-ben nézel, én nem. A BT2020-nak van jelentősége de számomra tökéletes élményt nyújt egy jóminőségű film SDR-ben is. Nem tudnak elkápráztatni ezek a dolgok, inkább még várok, megvárom a HDMI 2.1-et és az OLED-et, hogy olcsóbb legyen.
Amúgy az a rengeteg 4K film amit találasz az többségében nem valódi 4K, nem azt írom, hogy nincs 4K, de még nem életszerű, legalábbis számomra. Ha megakarok nézni valamit akkor nem fogom keresni a HDR változatát. -
blakey
titán
Egyrészt több app megvan véve, Infuse-ban megoldott, a tartalmak 99.9 százaléka nem HDR-es, legalábbis amit nézek, promóvideókat nem nézek meg amúgysem dob fel a HDR, egy jól kalibrált kijelző sokkal többet ér na meg maga az anyag amit nézek, sokat számít, hogy milyen minőségben lett felvéve. Amint legalább az anyagok 30-40% HDR-es akkor már érdekelni fog, addig ki sem használom.
-
blakey
titán
Minden tv-n ua. a gond, a Sony "jobb megjelenítő"
. Viccet félretéve, teljesen rendben van az ATV csak nem árt tudni a dolgokról, nekem nem hiányzik a DTS, mert PCM-et használok, nem hiányzik a HDR, de Infuse-al az is működik. Van még néhány program amivel le lehet játszani a dolgokat, de korábban a most felmerülő hibák nem is léteztek, most meg tele van apró gondokkal. Mg tudnék sorolni hibákat, egyik-másik lejátszóval kapcsolatban de nincs sok értelme, mert lehet, hogy holnap javítják vagy észre sem veszitek.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #802 üzenetére
A Passtrough hiba itt van: [link], HDR hiba: [link], azt írja, hogy "solved" de nem az, mert utána rontották el, viszont a HDR-SDR-t megoldották és nem olyan rossz. Mindkettő első oldalon van. Apple nem kommunikál ilyeneket de áll a balhé, MrMC oldalán is.
(#803) reggi
Nem fogod észrevenni, nem tesztelsz, nincs hozzá műszered esetleg nem úgy látod a dolgokat ahogy mások. Teljesen oké a BT709-el és a HDR-SDR is jó Infuse-al, egy kis Clipping hiba van de azt nem fogod észrevenni. Ráadásul Infuse képminősége jobb, mint a MrMC-jé, egyelőre, de MrMC igéri, hogy nagy változás lesz ezen a téren, ezért nem jön komolyabb frissítés. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #800 üzenetére
Sajnos probléma, olvasd pl. az Infuse fórumát, elég rendesen elcseszték a dolgokat az Apple-nél. Vannak képminőség tesztek is, stb.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #797 üzenetére
Tökmindegy, HDR-es tv-n is sz@r a HDR, viszont vannak 4K-s TV-k amik nem HDR képesek. Nem kell kötekedni hanem elfogadni, hogy van ami sz@r lett. Elég óriási probléma, mert a színek nincsenek a helyükön, nem annyira látványos, mint HDR-SDR esetén de vannak hibák, rossz "clipping", stb.
(#798) reggi
A Himedia nem olyan rossz viszont a kezelhetősége, a hozzáállás az egészhez nekem nem tetszik, rengeteg eszköz volt nálam, Q10 Pro is. -
blakey
titán
Ha nincs HDR-es tv-d akkor rossz lesz a megjelenítés, Infuse-ból meg jobb ha megveszed az app-ot, a másik verziót nem is nagyon néztem, korábban megvettem az Infuse-t és 2016 őszén valamit variáltak és nem lehetett simán frissíteni az 5-ös verzióra, ott bevezettek valami kedvezményes dolgot, én inkább megvettem még 1X.
-
blakey
titán
Nem csak a DTS hiánya a gond hanem a HDR is más algoritmus szerint "közlekedik" és egyelőre csak Infuse alatt lett megoldva pl. a HDR-SDR konverzió. A DTS akkor hiány ha olyan erősítőd van ami nem kezeli a többcsatornás PCM hangokat, egyébként meg többcsatornás PCM jobb ugyanis az 24 bites. Ha tvOS 11.2 lenne akkor azt mondanám, hogy ne frissíts.
-
blakey
titán
válasz
Sickboy25 #783 üzenetére
Angol ABC betűi legyenek és "_" vagy"-", a többi karakter sajnos a számítástechnikában gondot okozhat. Természetesen a syno felh/jelszó kell.
Több Kodi, Kodi fork eszközöm van és mindegyik hibátlanul kezeli az SMB-t.
Az SMB nem kell megjelenjen, a Tallózás melletti mezőben kell megadni az IP-címet vagy a nevet. Soha nem tallózok, mert az SMB protokoll tavaly változtatásokon ment át és a Kodi (forkok is) nem mindig tudják tallózással kezelni. Ha a Zeroconf engedélyezve van akkor a Zeroconf alatt megjelennek a hálózati eszközök.(#784) MasterMark
Simán lehet adminhoz adni az SMB-t, semmilyen gondot nem okoz, persze másik felhasználót is lehet hozzáadni, tökéletesen mindegy viszont minden esetben az adott felhasználó/jelszót kell megadni. Nálam adminnal teljes jogosultság érhető el és egy másik felhasználóval csak olvasási jog. -
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #778 üzenetére
PCM=Pulse-code modulation
-
blakey
titán
Úgy tűnik, hogy a passtrough szándékosan maradt ki, ha igaz. [link]
Nem tudom, hogy jó vagy rossz hír, PCM módban ugye minden csatorna megvan, tehát aki eddig is így használta annak nem gond viszont aki csak AC3-at és DTS-t használt annak most el kell gondolkodnia, hogy marad az AC3 vagy tovább lép. -
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #773 üzenetére
Vannak hibái, bár ott nem kell keresgélned és beállítanod ennyi mindent cserébe nem is nagyon tud ennyit, persze az 5.7-es frissítés igéretek szerint elég komoly lesz, meglátjuk mit tartalmaz.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #770 üzenetére
Nem is kell, TMDB, Universal Movie Scraper tökéletes.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #768 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Kodi kezdőknek
SMB semmivel sem rosszabb, mint az NFS, több helyen is írták, hogy sebességben nincs különbség, amúgy én SMB-t használok, 0 probléma, 4K/60fps is simán megy hálózatról. -
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #759 üzenetére
MrMC-nél első körben hozzáadod a meghajtót és utána hozzáadod a forrást, amikor felveszed mint hálózati helyet akkor csak mappákat mutat, megjelenik a listában, kiválasztod és hozzáadod a forrást. Gondolom nem ismered a Kodit ezért javasolt elolvasni a Kodi Wikit.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #757 üzenetére
Igen, sokan így vannak, mert hibátlanul működött.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #755 üzenetére
HDR-SDR konverzió más alapokra lett helyezve így egyelőre csak Infuse alatt lett megoldva. Niincs DTS passtrough, ha megfelelt a többcsatornás PCM akkor nincs gond, de a DTS-t nem tudja továbbküldeni.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #753 üzenetére
Mindkettő tud magyarull, mindkettőnek van előnye és hátránya is, nekem mindkettő megvan. Infuse nem játszik le zenét, MrMC (Kodi) mindent lejátszik. Ha nincs frissítve 11.3-ra akkor még ne frissíts. Szerintem mindkét program jó vétel, mindkettőnek van ingyenes verzója, próbáld ki. -
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #751 üzenetére
Mindkettőm volt, mivel semmit nem tárolók az eszközön illetve kevés app az amit valójában használok így a 64GB-os 3/4-e szabad volt, azaz 14GB-ot foglaltak el az app-ok és azért volt néhány, most a 32GB-oson is 14GB foglalt, tehát, több, mint a fele szabad, szóval nekem elég a 32GB, viszont vásárlás esetén minimális különbségnél én a nagyobbat választom, pl. ha most 5e Ft lenne a különbség akkor nem gondolkodnék, hogy melyik méret legyen.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #740 üzenetére
Veszteségmentes 8 csatornás LPCM és 24 bit. Semmilyen hibád nem lesz na meg neked mindegy hiszen először a TV-hez csatlakoztatod és utána optikain az erősítőhöz.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #736 üzenetére
Nem sok értelme, MrMC és Infuse a legjobb hálózati lejátszók.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #732 üzenetére
NAS-ról használom én is, tökéletesen működik. Ha a TV fogadja az AC3 és a DTS hangokat és azt tovább is küldi akkor működhet a dolog. Eltérő esetben csak 2 csatornás PCM hangod lesz.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #730 üzenetére
A Himedia Q10 Pro egy HDD-t befogadó médialejátszónak szánt eszköz, sok hibával, 2 éve nem sikerült megoldani a hibákat, minden frissítés valamilyen hibát megold, +2-t eredményez, 5 hónapig bírtam, eladtam. A képminősége jó a Himediának de az Applenek szintén, szóval ha nem kell az USB és a HDD valamint optikai kimenet akkor nincs értelme másban gondolkodni, nagyon sok lejátszóm volt/van, az Apple TV 2 éve folyamatosan megvan, a sima 4-est 4K-ra cseréltem de semmi pénzért nem adnám el, a legstabilabb, legjobb eszköz, még akkor is ha most okoztak egy kis galibát az új frissítéssel ugyanis sok app esetében rossz lett a HDR-SDR konverzió valamint a Passtrough mód sem sikerült valami jól, de a HDR-SDR más javításra került, a többi meg azoknak gond akiknek nem jó a Multi CH PCM (ezt használom). Játszani is élmény rajta valamint van normális HBO GO, Netflix, Amazon Prime, stb. Az Android nem a legjobb rendszer médialejátszás szempontjából.
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #728 üzenetére
Tökéletesen alkalmas a feladatra feltéve, hogy nincs szükséged USB-re, megelégszel a többcsatornás LPCM-mel (24 bit). Passtrough módban csak a DTS és az AC3 megy ki, Auto módban veszteségmentes PCM-ként (7.1) tudja továbbküldeni a HD hangokat. MrMC (Kodi), Infuse amik a legjobb app-ok hálózati lejátszásra. Olvass vissza jónéhány hszt és valószínűleg további kérdésekre is megkapod a választ.
-
blakey
titán
A készüléket kívülről egy-egy dolog különbözteti meg, a sima 4-esen hátul van egy USB-C csatlakozó, a 4K-n alul van ventilátor., ha meg összeségében nézzük, akkor a sima 4-es doboza fekete, a 4K-é meg többnyire fehér, a távirányító 4K esetén a Menü gombnál kapott egy fehér "gyűrűt", kb ennyi a külső különbség.
-
blakey
titán
Általában jók a frissítések, 2 éve kezdtem sima 4-essel, azóta ez az első hibás frissítés, ilyen még nem volt. Szerintem komolyabb frissítés lehetett és a tesztelés pont ezeket a hibákat nem tudta feltárni. Nálam ki van kapcsolva és általában megnézem mit hoz a frissítés.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
tvOS 11.3-nál ismert hiba, hogy "elszállt" a DTS, szinte semmit nem próbáltam még amióta megjelent a 11.3, de mire számítasz gyári visszaállítással? Beállítások/Rendszer alatt van.
(#707) nilrem
Visszakerül de ettől még a hiba megmarad, MrMC és Infuse fóruma is erről szól 3 napja. Az yCbCr is is el lett cseszve. Kár volt ráengednem a frissítést. -
blakey
titán
Nem csak fülesre tolja, bár sajnos a BT-nak hátránya is van, összeakadhat a Wifivel ill. a kép és a hang nincs feltétlenül szinkronban, ha nem zavar be a wifi akkor jó lehet zenehallgatásra.
Vezérelni meg app-pal is lehet vagy böngészőből is ha MrMC-t használsz. iOS-en meg ott van még az apple tv app is, de ott a Plex is, ha valaki azt szereti, stb -
-
blakey
titán
1. A törlendő alkalmazáson hosszan nyomod az érintőfelület "közepét" amig elkezd "remegni" majd a Play/Pause gombot és kiválasztod a törlést.
2. Milyen protokollon keresztül? Kodi Wiki-t olvasgasd, mert a MRMC egy Kodi fork, hibátlanul csatlakozik minden protokollon, SMB, NFS, FTP, bármi. Hálózati hely hozzáadása majd nem tallózás hanem vagy a nevet adod meg vagy az IP-t, megadod a felhasználónevet és a jelszót majd leokézod, utána már a listában lesz a NAS is, így fel tudod venni a NAS és a benne lévő könyvtárakat tetszés szerint. Minden Kodi telepítést úgy kezdek, hogy a fájlkezelőnél felveszem a Hálózati meghajtókat és csak utána kezdem el a beállításokat.
-
blakey
titán
Opensubtitles és Super Subtitles oldalakat használok és MrMC-vel töltőm le vagy másik eszközön ahol Kodit használok, mert szeretem ha a filmek mellett van a felirat is, onnan letöltve soha nem volt gondom viszont egy számítógépen futó programhoz nem szabad viszonyítani azok többnyire minden nem szabványszerinti dolgot is megemésztenek, tehát egy .sub-te .srt köntősben,. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest