Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med600-at váltott nálam.
Még fura kicsit a touchpaddal irányítás. A med esetén nagyon királyok voltak a dedikált gombok. Felirat beállítások is jobbak, gyorsabbak voltak jelentősen.
Filmet (sorozatrészt) letöltöm a nasra, tallózom a lejátszóban (feliratot töltök a lejátszóval) és nézem a filmet. Maximum folytatom. Csak és kizárólag erre használtam korábban a lejátszót, illetve most is erre használom, tehát nekem a kapcsolódó funkciók (borítókép, leírások), nem adnak hozzá semmit, illetve még nem állítottam be semmit (néha azért jó lenne, ha le van töltve 5 film, akkor melyikkel kezdjük a nézést).
De a kapcsolódó szolgáltatások azok zseniálisak. Állandóan be van kapcsolva (alvó állapot esetén is szinte), nem kell várni, hogy elinduljon, ráadásul kapcsolja ki és be a tévét is az álvóállapot. A youtube mint az álom, olyan gyorsan és simán fut rajta. Telefonnal is tudom vezérelni, azonnal ki tudom tenni rá a telefon képét. Nagyon szuper. Homekites cuccaim elérem távolról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- iOS alkalmazások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung kuponkunyeráló
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Orvosi kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest