Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem kell mókolni, de mindenki aki türelmetlen és negatívan áll a Kodihoz annak ez nem fog működni. Én 2 éve párhuzamosan használom, a MrMC nálam közös adatbázist használ a többi Kodival így bárhol vagyok, tudom folytatni stb. Pillanatok alatt be van állítva minden, MrMC alatt a scrapert tudod választani, beállítani, finomítani, Infuse egy scrapert használ, TMDB filmekhez, TVDB a sorozatokhoz, nincs más lehetőség. Nem akarom egyiket sem dicsérni, de a MrMC (Kodi) Wiki-t el kell olvasni, sokkal többet tud mit amennyit gondolsz, látsz. Használd azt amelyik neked tetszik, leírtam, hogy minőségben a MrMC most jobb. Természetesen ha nem érdekel akkor ne használd, csak a vaktában megállapított vélemények furán jönnek ki, ismerd meg és utána itélkezz, én megtettem mindkettő esetében és mindkettő naprakész. Infuse az Interlaced anyagokkal nem tud normálisan bánni, nincs zenelejátszás, feliratoknál csak az opensubtitles-t ismeri és vannak sorozatok amikhez nem minden esetben van ott felirat. Mást is tudnék sorolni, de ennyi elég. Lejátszás kezelése szempontjából nekem is jobban bejön az Infuse, per pillanat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest