Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittott.tv lesz / lett a megoldás.
Ha fél évre előfizetek, akkor ki lehet bírni. Egyszerűbb sokkal (nem biztos, hogy jó értelemben), mint a régi Yettel tv. Cserébe sokkal gyorsabb. Minősége sem a legjobb, de legalább működik. Még ki kell tapasztalnom, hogy milyen gyakran kér jelszót stb...
Nekem az szokott lenni, hogy ha nézni szeretném, akkor gyorsan kell (nem is értem miért, de nyilván akkor "nem fér bele", hogy megnyit, cookie elfogad, elindít, tükröz és bekapcsol az appletv + tv. Sokkal könnyebben megy a távirányítóval, ezért is ragaszkodtam a dedikált klienshez.
Nagyon nehéz volt a 32 hosszú jelszavamat beírni az appba (iPhone segítségével is), mert nem akart megjelenni sem a 2017-es sem a 2022-es modellen. Végül sikerült.
Meglássuk hosszabb távon, most kaptam az emailt, hogy lejárt a próba időszak. Ha lekapcsolják a Yettelt, akkor előfizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest