- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Kaptam kölcsön egy PS4 Dual shock kontrollert. Nagy bőszen ki is akartam próbálni az Aphalt 8-al de azzal szembesültem, hogy annak ellenére, hogy a játék adatlapján a fejlesztő felsorolja a kontrollereknél a PS4-et, a játékon belül csak az ATV 4K távirányítóját listázza (nekem eltört és újat vettem, ami már nem giroszkópos) és bár a gázkarok működnek a PS4 kontrollerrel, de a kanyarodás már nem, minden áron a giroszkópos távirányító forgatását nyomatékosítja, mikor nekimegyek valaminek. Vajon létezik erre megoldás? Nagyon bosszantó.
Ami vicces, hogy a telefonra letölthető az Asphalt 9 és abban korrekten működik a PS4 kontroller.
Az ATV-hez jelenleg párosított ATV távirányítót (az új, nem giroszkópos) nem tudom sehol leválasztaniMásik kérdés ami szintén nem kicsit bosszantó. Van a Modern Combat 5 nevű játék. Az ATV-re telepítéssel egyidejűleg megjelent a Ipad-en is (érdekes, hogy a telefonon nem) viszont amíg az Ipad-en elindítva, gond nélkül játszottam vele, az ATV-n a szerver nem elérhető hibával megáll és használhatatlan. Próbáltam LAN és WiFi kapcsolaton is. Ezt vajon mi okozhatja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó egy Pixel 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest