- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Nalam is ez van, sok filmnel a beszedet alig hallani, fel kell hangositani miatta, aztan az effektek uvoltenek, nagyon idegesito.
DE ez szerintem TV fuggo, legalabbis nalam az LG TV a rajta futo Plex klienssel is ilyen, es az ATV-rol Infuse-zal lejatszva is.
Jatszottam mar a TV hangbeallitasaival, kikapcsoltam mindenfele AI es flinci-flanci terhatas opciokat, normal hangmodra allitottam, de nem lett jobb.szerkesztes:
Lehet megis ket kulonbozo dologrol beszelunk.
A gyereknek alsopolcos TV-je van (thomson), nala az androidTV-s plex app kikuldte az 5.1 hangot a TV-re, es nem tortent semmilyen atalakitas sztereora, sehol.
Ez azt eredmenyezte, hogy peldaul egy olyan jelenetbol, ahol tengerparton beszelgetett ket ember a kep kozepen, kizarolag a hullamok zugasat lehetett hallani a TV-n, a beszedet egyaltalan nem.
Valoszinuleg az 5.1-bol a ket hatso csatornat kuldte a hangszorokra, a tobbi eltunt utkozben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest