- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Pont azt írtam hogy A1,A2,A4 még NINCS!
Idén még gondolom jön az A6,A6+ vagy J8,J8+ telefonoknak a Pro,Duo,Prime verziói.
Egyébként nem úgy volt hogy a J széria a belépő (alap), az A sorozat meg a kőzépkategória? Ha így van, akkor hogy lehet az hogy valahol A, máshol meg J szériaként adják? -
blagolf
senior tag
Ezeket a Samsung név választásokat már nem lehet követni. A3,A5,A6,A6+,A7,A8,A8+,A9
-
Mr.Silkó
veterán
Én is emlékszem még azokra az időkre, amikor ilyen rettenetesen kacifántos neveik voltak a telefonoknak, hogy Samsung Galaxy Ace 3 Neo Plus 2 Mini Duos La Fleur Edition, de szerencsére mostmár leáldozott ennek az érának. Igazából van a Note, az S, az A, a J és a C széria, amik döntő többségben lefedik a Samsung modellpalettáját.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Crafter32
őstag
A3 helyett marad a XZ1 Compact, XZ2 Compact, IPhone SE és gyakorlatilag kész is a 140mm alatti kategória.
Ha pedig leszűkítem androidra és árra akkor egyetlen telefon választási lehetőség marad az XZ1c. Szomorú ez. Nincs normális telefon amit meg lehetne venni. -
-
borand
aktív tag
Hülyék ezek. Lassan már csak Iphone meg Z2c marad kis méretben. Esetleg S9, ha megbarátkozunk a hosszúságával is.
-
A méretek nem nőnek számottevően, a képátló azért lesz nagyobb, mert változik az aránya, 16:9-ről, 18.5:9-re. A kijelzők szélessége megmarad, de mivel magasabbak lesznek, jobban kitöltik majd az előlapot, amivel csak jól jár a felhasználó, hiszen több tartalmat lát ugyanakkora (vagy minimálisan hosszabb) készülékházzal.
-
Matada2.3
veterán
Egyik se lesz valami apró, kíváncsi leszek az ezévi alsó szegmensre is.
-
pusszycat
nagyúr
Kezdőára nagyobb lesz mint most az A8? Egyáltalán vízálló?
-
aelod
veterán
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Hopsz benéztem valamiért A8-nak gondoltam. Igaz
-
Bukoba
tag
Mondjuk azt meg végképp nem értem, hogy miért jó az, hogy az A és a J széria telefonjait külsőleg szinte lehetetlen megkülönböztetni egymástól.
-
gippazoid
őstag
Exynos 7870-et használ az A3 2017 és J5 2017 is.
-
janeszgol
félisten
Ezeknek van értelme? Arra jó, hogy mutassanak valamit, más értelmét nem látom. Meg újra kéne gondolni az egész J és A szériát.
-
-
aelod
veterán
S625? Ezt miért? Inkább S660 ebben az ársávban.
-
Probert75
addikt
Inkább a 4,7"(Galaxy A3) miért tűnik el? Még ha felmegy 5"-ra hagyján! Nem kell mindenkinek tepsi méretű telefon! Nem lehet simán zsebre(farzsebbe) tenni, mert félő, hogy elgörbül. Ismerősöm is így járt. Elfelejtkezett róla és a farzsebben simán leült.
5,5"-os LG G3-ról jöttem az A3-ra, mert nagy volt az LG. Nem akarok megint akkora telefont venni, ha erről akarnék váltani. -
törölt tag
Nagyon jó! Tényleg.
Az oké,hogy a régi Ace4 telóm 4.3" képmérete már nem kellene,de azért az 5.2-5.5" méret miért tűnik el? -
Bukoba
tag
Pedig bíztam benne, hogy az A3 széria folytatódik ezen a néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest