- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
Ez így egyáltalán nem igaz. Többek között azért ilyen olcsó a Xiaomi mert nem költenek semmit marketingre, mert kínai székhelyű a cég és mert alsó kategóriában minimális profit van a készülékeken (persze milliós eladásoknál már számottevő).
Attól hogy valaki kínában értékesít, s aztán bejön Európába nem fognak 50%-al megugrani a költségek...
Mondjuk te ezt annyival letudtad hogy azért lesznek magasak az árak Európában mert ti ezt nem értitek
-
Matada2.3
veterán
Erre már én is gondoltam, viszont a Qualcommal ez már egy éve megköttetett. Tehát egy év kellett ahhoz, hogy ezeket az enduser is megérezze, azt hittem kicsit hamarabb meglátszik ez a sok szabadalmi dolog.
Nem mintha bármikor is lenne majd hivatalosan Xiaomi Európában az elkövetkezendő két évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest