- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nem kell letiltva lennie, hogy ne vedd hasznát...
Én desktopon hasznát vettem a 2400G/RX480 kombónak, mindegyik hajtott 1-1 monitort, így nem pörgött maxon az RX480 VRAM-ja. Laptopban nem sok hasznát látom, ha nincs több kijelző és a driveres támogatás sincs meg, hogy kiválaszd mi melyik GPU-val menjen...Az általad leírt konfig még vicces is, hisz az M440 alig erősebb az IGP-nél(kevesebb és régebbi design-jú magja van, csak magasabb órajelen), max a dedikált RAM az előnye.
Nekem is volt Dual Graphics-os Lenovo Z575-öm, de ott legalább az A6-3400 mellé tettek egy HD6650M-et, ami azért nem kicsit volt erősebb, és driverből lehetett állítani, melyik program melyiket használja.Az a HP konfig nekem kicsit dilettáns/parasztvakító setupnak tűnik. Afféle "ez van raktáron, próbáljuk eladni valahogy"- gépnek.
Lehet hogy egyszerűen lusták voltak az IGP kikapcsolásával törődni, vagy stikában az hajtja a külső kijelzőt. -
Kansas
addikt
Amíg létezett a hibrid CF(AMD Dual Graphics), addig igen. Csak épp az nem támogatott az új hardvereken, csak a régi FX és A-szériás cuccokon.
-
törölt tag
Nem jelent semmit. Az IGP számára bootidőben osztja ki a BIOS/(U)EFI a memóriát, amit futásidőben nem tudsz módosítani. Ergo ha bootidőben kiosztottál 2 GiB-ot az IGP-nek, akkor ahhoz az alkalmazások nem fognak hozzáférni. A Resource Monitor ezt Hardware Reserved-ként fogja mutatni. (A kecskét is megettük, és a káposzta is elrohadt.) Viszont ha a noti gyártója az IGP-t kompletten letiltja, és tesz egy 2 GiB-os akármilyen dVGA-t a gépbe, akkor a teljes telepített memória elérhető lesz az OS és az alkalmazások számára. Ebből következik, hogy ez pont akkor életképes megoldás igazán, ha a gépben mondjuk csak 4 vagy 8 GiB RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest