- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
yossarian14 #153 üzenetére
Csatlakoztatni lehet, csak nem fogja felismerni. Ezért használok én is windows 10 mini pc, mert abba legalább bedugom a usb wifit és hasít a net. A saját beépítettek szart sem érnek.
Az androidnak még mindig ez a próblémája a különböző driverek, illesztők felismerése stb.
Cserébe nem kell vele annyit mókolgatni mind egy winfosal.
Bár ez a RemisOS nem semmi 3 egyszerű lépésel felraktam egy 10 éves Toshiba A300 win 7 mellé és müxik.
Soha nem gondoltam volna, hogy a jó öreg kedvenc vasamom egyszer Android fog futni.
Nálam is az volt a próbléma, hogy ezer éve már usb wifin ment és ki is volt kapcsolva a beépített wifije. Amikor elinditottam a remixet nem volt net, mire kapcsoltam és bekapcsoltam a sajátját amit már 3 éve nem is használtam és láss csodát müködött a wifi.
Valószínűsítem, hogy ezen a remix minin is így járnál, hogy nem ismerné fel a rádugott usb wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest