Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
karldergroße #249 üzenetére
Nem... az az en hibam... meg a vonat is razkodott... meg szerencse... maskulonben nem megy ugye... akkor meg sosem erek haza.
-
tvamos
nagyúr
Sokszor felhott itt az E52... ez egy jo telefon, twlefonalasra. De gyakorlarilag semmi masra nem jo. Szerintem.
En parhuzamosan hasznalok egy E52-t, es egy Motorola Atrix 4G-t. Es telefonalni jobban szeretem az E52-t. De az Atrix egy parades kutyu. Intezem rajta a bank igyeimet, jegyet veszem rajta, bongeszek, mailjeim nezem, netradiot hallgatok a vonaton... az egyetlen gyengeje az uzemido. -
tvamos
nagyúr
Temetjuk a symbiant.. miert baj ez? Eljart felette az ido. Menjen bekevel!
Mar WinCE sincs, senki nem szomoru miatta!
(Illetve van meg a sok GPS-en, de mar nem soka tart ki, remelem!)
Majd eljar az ido az Android felett is! Azert sem fogok konnyezni.Mar tobbedszer olvasom ezt az "egyseges Android" kifejezest... szerintem az Android inkabb kaotikus, mint egyseges, ahogy a multi-platform OS-eknel ez lenni szokott. Nincs ezzel baj!
Az viszont felelmetes, hogy emberek szemelyes adatokat, bankszamla informaciokat biznak, sokszor otthon takolt fozott ROM-okra. No mindegy, ez mar nagyon OT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest