Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Earl_Muttley #103 üzenetére
A MI jelzés is önmagában egy márkanév.
Számomra nagyobb mint egy samsung, vagy lg. Pl. Ha utcán meglátnék egy xiaomi telefont, jobban megbámulnám mint a többit.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Viktor0610 #110 üzenetére
Mármint nem fizikailag kis pénztárcához.
Ha pedig mégis egyről beszélünk, akkor másként értelmezzük a "kis pénztárcájúakat". -
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107 üzenetére
Szerintem is jó ez a telefon, ennyi pénzért rendes telefont nem kap az ember!
Aki meg ezt nem érti meg, az költse a pénzét almás telefonokra vagy Galaxy S5-re vagy amire akarja!
Kis pénztárcához pont ez a legjobb választás! -
Ebben én is benne vagyok egy Redmivel! Imádom!
-
salvatore2
csendes tag
Ez jó hír, csak így tovább.
-
icemad
nagyúr
Tegnap megjött a haveromnak az m3-as. Kicsit nézegettem, tesztelgettük, és le a kalappal a xiaomi előtt. Nagyon jó telefon, én is veszek egyet, ha összejön rá a lóvé.
-
Earl_Muttley
őstag
Szeretem azt, amikor valaki azzal érvel, hogy ő nem vesz kínait, mert hogy azon nem figyel ott valami márkanév. Na de mégis kik csináltak normálisabb stratégiát?
Innentől nincs több kérdésem, ha lejár a Samura a rablánc valószínűleg valami normálisabb kínai lesz az utód...
-
fi:zi'k
nagyúr
Én is hozzájárultam egy Mi3-mal az eredményekhez.
Nagyon korrekt ár/érték aránnyal dolgoznak. Szimpatikus, hogy almáékhoz hasonlóan rendszerben gondolkoznak, de nem akarják lenyomni a torkodon, hogy az övék a leg-leg-leg.
Ősszel jön is egy MiPad (vagy kettő?), meg talán a set-top boxot is megnézem.
Már csak azt kellene kigondolni, hogy a 4K TV-jüket hogy oldjam meg. -
llaszlo
veterán
válasz
#79335424 #98 üzenetére
Azért égés, mert itt azt állítgatták, hogy a Lenovo jóval olcsóbban adja a telefonját. Miközben mégsem.
Addig ok, hogy 5.5 meg akku meg ki tudja mi. De az okostelefonok lelke még mindig az SW. Abban meg a MIUI verhetetlen jelenleg. Nem tudom, hogy a Lenovo mennyire foglalkozik a SW-rel, de a xiaomi ebben igencsak etalon.Ráadásul - igaz ez szubjektív - de az Mi3 designja sokkal szebb, mint a Lenovojé.
-
flanki
aktív tag
Én azt mondom mióta megvan az új Hongmi-m se Samsungot, se Lenovo-t se bármi mást nem akarok mert ár/érték arányban (45800 Huf) ez bizony verhetetlen!
-
törölt tag
Nekem aztán tök mindegy, de nekem ez úgy tűnik, hogy egy árban van. Vagyis ebben az esetben az számít, hogy melyik tud többet. Ahogy nézem a specifikációt, vannak érvek pro/kontra, de azt semmiképp sem lehet mondani, hogy bármelyik részről égés. Megmondom őszintén, hogy ésszerű határok között nem vagyok annyira árérzékeny és köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet erre a Lenovóra! Snapis dual SIM + 5,5 coll, 3000 körüli akkuval, az sztem nem rossz konfig. OK, a Xiaomi wifije dual band, de kétlem, hogy párhuzamos dual lenne, anélkül meg nem olyan nagy feature. Szóval azonos árban NEKEM hasznosabb lenne a Lenovo.
-
Terentius
őstag
Ennyi!
Lenovo VibeZ -
Kornel
veterán
válasz
szili.tamas1 #88 üzenetére
ne haragudj, de egy snapi 800-as lenovo mennyi? ha van egyáltalán...
mert egy mi3-nál nem hiszem hogy olcsóbb.
beszéljünk mondjuk a redmi note-ról, mtk6592 2 gb ram, 200 usd.
lenovo? -
törölt tag
Megèrdemlik
-
Lomha 8V
addikt
Vigyázó szemetek Kínára vessétek.
-
gghrtz
őstag
válasz
szili.tamas1 #88 üzenetére
Ne haragudj, de megnézted már, hogy milyen hardver van egy Xiaomiben, meg egy Lenovoban? Vagy csak találomra beböfögted ezt?
-
-
szili.tamas1
senior tag
Akkor valamit nagyon rosszul csinalhatnak, mert a rivalis markakhoz kepest azert erosen tul vannak arazva a xiamiauk. A lenovohoz kepest biztosan. Ha a lenovo tudja olcsobban adni kvazi ugyanazt a minoseget ugy hogy haszon is van rajta akkor a xiaominal gondok vannak / lesznek..
-
CloZee
aktív tag
Az lesz a különbség az apple - samsung fanatikusokhoz képest, hogy míg az említett kettő a marketing miatt csinálja, a Xiaomi tábor nem a marketing miatt fogja, mivel nincs saját marketingje a Xiaominak, csak a minőségi és olcsó termékei.
aki pedig Samsung lenyomásról vizionál... Sosem fog megtörténni, mert
1. Nem is akarják.
2. Samsungnak évente kijön legalább 30 telefonja (ha nem több, ennek a feléről nem is hallasz)
3. A Samsung az egész piacot teríti, míg a Xiaomi nem, és nem is célja (nyilatkozták) -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #84 üzenetére
Xiaomishop.hu. Ha cégre vennél és kell a számla. De rendelhetsz a Xiaomitól EU -s raktárból is, DHL -lel. Pár nap alatt itt van.
-
Hintalow
senior tag
Jó cucc, brutális hogy jönnek fölfele.
A Samsung lenyomásával nekem az a kételyem, hogy nem nagyon kapkodnak a kínai telefongyártok máshol is megvetni a lábukat (az összehasonlíthatatlanul nagyobb Lenovo sem sieti el ezt) -
Gratulálok, már csak az a kérdés mikor bontják ki szárnyaikat felénk is
-
hemaka
nagyúr
Jo telefonokat gyartanak, remekul optimalizalt szoftverrel, nem is csoda, ha fogy.
Aki a Samsung lefele ivelest emlegette. Csak megsugom, hogy mar tart. Anno a promotereknek 60%-os Samsung aranyt kellett hozniuk, most olyan 40-50% kozott mozognak. (Ertsd: eladott okostelefonokbol mennyi Samsung) Amennyi uj (legfokepp kinai) gyarto van(myaudio, navon, beex, prestigio, alchor...), nem tudjak hozni a szamokat. Nyilvan ez nem fogja tonkre tenni a mobilos reszleget, de ha egy nevesebb kinai is belep az eu piacra, akkor lesznek majd csak igazan bajban a szamokat illetoen.
-
azopi74
addikt
"Ha egyszer lecserélem, akkor az is biztosan Xiaomi lesz."
Na, a végén megjelenik a Xiaomi márkahű fanatikus rajongótábor is?
Ilyen feltétlen bizalmat feltételező kijelentéseket (a következő is biztosan ez lesz), eddig csak Apple-, Samsung, HTC és Sony fanboy-októl hallottam -
Nigér
őstag
válasz
monti0222w #22 üzenetére
Ráérsz még azzal, hol van még az ősz...
-
gghrtz
őstag
válasz
Fritz Teufel #77 üzenetére
És Csing Szing Pao minden este jöjjön el hozzád, és masszírozza is meg a lábadat. Persze változatlan áron. Ja meg adjanak már hozzá egy k_rv_ Sennheiser fülest is a k_rv_ életbe! Persze ezt is változatlan áron.
(No offense!)
-
balewi
aktív tag
Nekem azóta megvan, hogy megjelent (kb. 1,5 éve). Mindenki hülyének nézett, hogy "kínai vackot" vettem. Most meg több ismerősömnek is "kínai vacka" van, persze nem mind Xiaomi, de akkor is ...
Még most is komoly telefonnak számít és csak ajánlani tudom. Ha egyszer lecserélem, akkor az is biztosan Xiaomi lesz. -
Fritz Teufel
addikt
Tényleg nagyon jók a kínai holmik. Már csak a fényképezőgép funkció hiányzik belőlük, kivétel nélkül. Ha ez meglesz és az ár marad, valamint lesz szervizháttér, akkor lehet őket Kínán kívül komolyan venni. Addig meg sok sikert!
-
DrKapocs
őstag
Óriási stratégia! Reméljük a népszerűség emelkedésével is így marad. Semmi pénzért nem cserélném le a Mi2s-em újra egy Samsungra. Ez a telefon hozzánő az emberhez, az MIUI megeszi a TW-t. Egy iPhone-os ismerősöm nem akarta elhinni milyen jó, leesett az álla. Nem győzte nyomkodni és egyre sárgább lett az irigységtől. Pedig onnan indult, hogy "mutasd már ezt a kínai izét".
-
azopi74
addikt
Az az igazság, hogy ma már teljesen értelmetlen, idejét múlt, avítt, szakmaiatlan dolog egy-egy vállalat "nemzeti hovatartozását" meghatározni. Minden vállalat oda jegyzi be magát, ahová legérdemesebb, arra a piacra dolgozik, amelyikre a legérdemesebb számára, ott gyártat, ahol a legolcsóbban tud gyártatni, és ott adózik, ahol a legkevesebbet kell adóznia
Jahh, tekinthetjük az Apple-t és Microsoft-ot tőzsgökeres amerikai cégeknek, hiszen USA-ban vannak bejegyezve, értelmelemszerűen ott adózzák le a jövedelmüket, "oh, wait..mégsem?", és ott van a befektetőinek legnagyobb hányada "oh, wait.." -
Crytek
nagyúr
Mi Padot is viszik mint a cukrot 4 perc alatt 50 ezret adtak el!
Kár hogy szarnak europára és nem terjeszkednek
-
Terentius
őstag
Nos nekem egy Jiayu G3S Turbom van, ami ugyan nem egy Xiaomi, de elég minőségi gyártó.Januárban vettem, akkor ez és a Hongmi között vaciláltam, de végül emellett döntöttem, mert 30$-al olcsóbb volt és 3000mAh-s akksival kínálták. Nem bántam meg! Volt már nálam THL,Tronsmart és azt gondolom, hogy oké a Xiaomi egy nagy márka lett és minőséget gyártanak, de a kevésbé ismert gyártóktól is lehet jó telókat kifogni, az A kínai brandeknél olcsóbban!
-
vicze
félisten
A Wiko az szinte csak a francia nyelvterületen kapható kapható(+ spanyol és olasz), nem is láttam azon a régión kívül, ahogy Prestigio is kizárólag EMEA+Dél-Amerika régióban kapható. BLU (meg a másik leányuk, a mi is a neve) amúgy csak a közép-,dél-ameriak és US piacnak szállít. Poénból írtam ezeket nyilván tudom, hogy mindegyik valamilyen kínai gyárban készül, a BLU konkrétan csak rebrand mind, a 3 európai sajátot tervez legalább.
WayteQ-et konkrétan magyarnak tudom, csak a Blade volt ZTE rebrand-es, a mostani cuccaik már Cube rebrand-ek(útközben volt más is), nincs közük a ZTE-hez, és célpiacuk Kelet-Európa, Kínában tudtommal nincsenek jelen.
@gghrtz: iOcean
A cég oda van bejegyezve "bizonyos" okokból, amúgy minden porcikájában kíani nyilván.
-
azopi74
addikt
Igen, a Wiko francia, a prestigio ciprusi. Van még azért egy-két egzotikus nyugati márka, én is tudok mondani ilyet: pl a BLU Miami bejegyzésű cég
Az más kérdés, hogy ezek a hírös-neves nyugati márkák több-kevesebb sikerrel az indiai és kínai és indiai piacot célozzák elsősorban, és kivétel nélkül ott is gyártatnak
A keleti márkák viszont a nyugati piacot ostromolják. Nem kevés sikerrel.
És hát az tagadhatatlan tény, hogy az Apple-t és a Microsoftot leszámítva ma már nincs olyan "nyugati" mobiltelfonos brand a köztudatban, (sőt a Microsoft egyelőre még egyáltalán nincs a köztudatban, mint mobilgyártó, erre még gyúrniuk kell keményen), amelyik 0,5% feletti piaci részesedéssel büszkélkedhetne a világpiacon (talán a BlackBerry még felette van egy picivel, de nem sokáig)"Wayteq-et sose fogom tudni hova rakni..."
WayteQ kínai cég, nyugodtan rakhatod oda
Annyi köze van a nyugathoz, hogy mifelénk a ZTE és WayteQ megállapodásának értelmében a ZTE telefonok WayteQ brandinggel jelentek meg, miután a WayteQ més ismerős, bejáratott márka volt nyugaton is a navigációs rendszereinek hála.
-
atike
nagyúr
Bárcsak jönnének errefelé is... Hivatalos kereskedéssel, szervizzel, és nem a +vám +áfa +nagykerhaszon +kiskerhaszon +magyarokvagyunknamég20% árképzéssel...
Jó is lenne.
-
törölt tag
Ha szakértői gárdára vágysz, akkor sztem inkább ebben a topikban keress infót!
-
vicze
félisten
Jaj nem Micromax, hanem Wiko Wax (az a készülék)
, szóval a Wiko francia, de akkor Prestigio ciprusi.
Wayteq-et sose fogom tudni hova rakni...@gghrtz: Android TV box-ok K1-gyel lesznek.
(mondjuk olcsó se lesz.) Ja és Mi Box-nak si van RJ45-ja szóval, mi a rákon vitatkozunk?
-
törölt tag
Hú, Te tényleg megcsömörlöttél a Riko -tól!
De valahol igazad van. Az S802 -esekkel is megy a matek. Pont ma írtam odaát, hogy sztem először a Google -nak kéne egy kicsit átgyúrni az Androidot, mert egy TV box nem ugyanaz, mint egy mobil eszköz. Az elsődleges képkimenet problémakörét nem lehet csak optimalizációval megoldani. A vsync probléma sem egyértelmű, hogy Mali, vagy Android sár. Szóval tényleg lenne tennivaló. De érdekes lenne megnézni hogy mit tud egy ilyen Tegra-Kepler cucc.
-
inteltunder
tag
mi3 for president
-
vicze
félisten
válasz
#79335424 #54 üzenetére
Úgy értettem az 'n' szabvány tud annyit, de 74-et mértek mint írtam, up az szar, de az nem is kell neki.
Egy ilyen egységet cuccot sose dugnék kábelen hálózatba, tök feleslegesnek érzem, egyszerűen nincs ok rá, nem hiszem, hogy alacsony késeltetéssel akarsz játszani rajta, a stream-et meg simán átviszi ekkora sávszél.
Igazából nem tudom mennyire szar a wifi a kínai cuccokban, de panelban végtelen zavarjellel körülvéve se volt sose túl nagy gondom. A desktop csak azért nincs wi-fi-n, mert nem n-es a router, különben azt a drótot is megspórolnám a fenébe. -
gghrtz
őstag
Gbps-USB3.0 átalakító, és máris ott a Gigabit. A wifi jó dolog, de elég instabil, és soha nem fogsz vele 30-50-100Mbyte-tal másolni.
@Somatom
Én most kimaradok ebből a minipczésből. Legközelebb akkor veszek csak, ha lesz mocsok jó lejátszás támogatás. Addig nem.Xiaomi árul Tegra K1-es ipad mini clone-t. Ha összeraknának ezzel a hardverrel egy tv scticket, az nagyot ütne!
-
törölt tag
Azért válaszoltam így, mert gghrtz -el már párszor "összefutottunk" egy másik topikban és pontosan érti a szitut. De ha már szagértünk, akkor kérdezném, hogy mivel érték el azt a wifi eredményt? Mert sztem abban is AP6330 -as wifi/bt modul van, ami oly messze van a 300 -tól, mint Makó....
Én kb. két éve foglalkozom miniPC -kkel. Sztem Neked nincs ilyened. De majd ha lesz, akkor Te is meg fogod érteni, hogy miért jó az a Lan kapcsolat.
Aztán ez az olcsóbb-drágább kérdés is érdekes. Biztos, hogy azonos az a HW? Az S89 Vega -t csak megemlítettem, lehetett volna M8 -is, ami lényegesen olcsóbb. De még az sem egyértelmű, hogy a Xiaomiben az S802 panelnek melyik verziója van és az ára a Vega melyik panelverziójánál olcsóbb. A H -panelesek ugyanis drágábbak, mivel ezek hardveresen tudják dekódolni az 5.1 DTS -t, míg a másik két panelverzió csak szoftveresen. Folytassam, vagy ennyi elég a miazolcsóbb témában? -
-
vicze
félisten
válasz
#79335424 #49 üzenetére
A S89 Vega drágább mint a Mi Box amúgy.
HW azonos.
RJ45 mi a fenének? Vannak még drót fetisizálták?(Csak halkan mondom, hogy 100-as vezetékest tud és akár 300-as vezeték nélkülit, de a 74-es min.-t hozza tesztekben is.
)
@azopi74: Akarod mondani csomagoló üzemei.
Amúgy indiai gyárakat nem vették á végül, azokkal nem tudom mi van, szóval csak kínai gyár van.
-
CloZee
aktív tag
Miért nem lep meg, hogy nem egy nyugati gyártó jött rá arra, hogyha minőséget ad olcsón, akkor sokkal jobban jár, mintha minőséget adna drágán?
Ráadásul van Tv, Router Hd set-up-box és külső akkumulátoruk is.
-
vicze
félisten
Nem feltétlen forgalom a lényeg. Csak hogy arányosan lásd Xiaomi H1-es forgalma 5,3milliárd USD(YoY +149%), HTC-é 3,2milliárd USD(YoY -16%). A forgalom mellett még csomó mindent nem ártana tudni, pl. a legfontosabbat a nyertséget.
Amúgy HTC a kínai piacra nem tud versenyképes telefonokat gyártani, így ott nagyon kicsi a piaci részesedése és így darabszámban és forgalomban egyáltalán nem tudnak versenyezni a belpiacos márkákkal. Xiaomi csak 3-4. helyen áll ott, szóval Lenovo Coolpad még előttük van még nagyobb forgalommal. -
-
icemad
nagyúr
Melyik webshopból érdemes rendelni Xiaomi telefont?
-
Nagyon helyes, csak ne dráguljanak meg és akkor várható a további növekedés
-
Remiel
őstag
nekem ez az első kínai telefonom, de ha minden Xiaomi termék ilyen lesz akkor remélem a nyakára tudnak lépni a Samsungnak és az ahhoz hasonló kicseszettül unalmas de remek marketinggel rendelkező gyártóknak
-
Dhampir
félisten
-
milcse93
tag
Üdvözlöm!
Yes-yes!!
-
Kornel
veterán
válasz
szili.tamas1 #27 üzenetére
egy példa, de ha rákeresel találsz még más forrást is.
"Nincs profit a mobilon, avagy nem a mobilon van a profit
A gyártó prémium stratégiát folytat, más kínai vállalatoktól eltérően kizárólag csúcskategóriás telefonokban utaznak. Titkuk, hogy konkurenseikhez képest nagyjából harmadannyiért, vagy még annál is kevesebbért adják a bivalyerős mobilokat, amiken tulajdonképpen semennyit nem keresnek.
Nem jelentenek be félévente új zászlóshajót, egy modellt másfél évig tartanak topon. Ez a kutatás-fejlesztési költségek optimalizálása mellett azt is eredményezi, hogy bár a nagyon alacsony ár miatt a készülékeladásokon nincs profit, másfél éven át aktívan folyik be a pénz például a telefonokhoz árult kiegészítőkből. A kiegészítőket pedig megéri gyártani, hiszen nem kell félévente újfélét csinálni, a nagyobb volumen pedig egy darabra vetítve értelemszerűen (egyre) alacsony(abb) előállítási költséget jelent.
Szolgálnak és védenekSzintén komoly bevételt jelentenek a szolgáltatások. Bin Lin elnök társalapító az idei D: Dive Into Mobile konferencián ki is hangsúlyozta ezt. "Úgy gondoljuk, hogy a mobil internetezés jövője a szolgáltatásokról szó. A mobilok pont olyanok, mint 20 éve a számítógépek voltak. Hatalmas profitot generáltak az elején, de mára ez egyszámjegyűre olvadt. Hasonló dolog indul be az okostelefonoknál. A csökkenő nyereségű eszközök helyett mi tehát a szolgáltatásokra koncentrálunk".
A Xiaomi alaposan testre szabja az Androidot, MIUI névre hallgató felhasználói felületükről szinte rá sem lehet ismerni a Google-féle alapokra. Emellett saját üzenetküldőt, mobilbiztonsági rendszert és biztonsági mentési/visszaállítási szolgáltatást is kínálnak készülékeikhez.
Se marketing, se sales
A készülékeladások profitja mellett más is hiányzik a Xiaominál. A Verge szerint nincs például marketinges költségvetésük. Ez még csak feszegeti a "jó bornak nem kell cégér" közmondás igazságtartamát, az viszont már komoly kérdőjelet tesz utána, hogy a Xiaominál sales csapat sincsen, az értékesítés növekedését csupán azzal érik el, hogy nagyon jó bort csinálnak, és nagyon olcsón adják.
Még nincsenek a spájzban, de már figyelik a házat
Lei Jun a New York Timesnak azt nyilatkozta, hogy az egyik legkomolyabb gyártó szeretnének lenni. Ennek egyik eszköze a nemzetközi terjeszkedés lesz, a cikk elején említett Hugo Barra Google-alelnököt éppen emiatt csábították áll. Lei Jun szerint meg sem állnak a Fortune 500-as listáig."
-
duvi
nagyúr
Ez várható volt
Normális árréssel, minőségi termékeket gyártanak. Így kell ezt csinálni
Nem mellesleg ott a saját rendszerük (MIUI), amit a saját készülékeikre optimalizálnak és rendszeresen frissítenek! Remélem, hogy pár éven belül nálunk is nyitnak irodát, garanciális ügyintézéssel egyetemben!
-
csabi236
tag
Legjobb gyártó,prémium telefonom elérhető áron.
-
hue2000
tag
grat
-
Kornel
veterán
válasz
dreamdancer #23 üzenetére
hongmi után most egy redmi note-ot nyúzok, 50k alatt ilyen cuccot nem adnak sehol, ráadásul belekötni se nagyon lehet.
egyébként a xiaomi nem a telefongyártáson keres, azt nullszaadósra tervezik, ezért is tudják jó áron adni.
egyéb szolgáltatásokból és ajándéktárgyakból (póló, kulcstartó, stb.) terveznek profitot szerezni, én is rendelek majd egy pólót -
Nem is csoda! Jó telefon + jó ár/érték arányú is. Szívesen kipróbálnék egy Xiaomit! Nos, ha netán kedvet kapok még 1x droidhoz, szerintem náluk fogok nézelődni...
-
Ha normális áron adnák hivatalosan itthon (garancia ügyintézése miatt mondom), akkor még nagyobb sikere lenne, ismertebb lenne mint most, de így is (külföldi rendelés) az egyik legjobb ár-értékű telefonjai vannak (pl Redmi 1S, Note).
-
dreamdancer
őstag
Csak gratulálni tudok, megérdemlik, jó telók, jó UI korrekt áron.
Mondjuk a nyereségről nem írtak, az az "eredmény" az árbevétel és a kettő nem ugyanaz...
-
halkow
őstag
válasz
monti0222w #20 üzenetére
van róla tesz és MATV is hátha az segít a döntésben
-
monti0222w
addikt
válasz
szili.tamas1 #18 üzenetére
Páromnak rendeltem egy Redmi 1s-t, kíváncsian várom milyen lesz az őszkép, mert ha bejön rendelek magamnak is!
-
halkow
őstag
gratulálok nekik! le a kalappal csak ne hogy drágulás jöjjön a hírnévvel
-
batai15
félisten
Meg érdemlik.
-
babkukta
senior tag
A HTC nem Xiaomi. Itt pedig arról van szó. A Xiamoi árával a HTC nem versenyezhet, és lassacskán a márka is komolyabbnak számít. Egyébként meg tudtommal az S5 nem aratott akkora sikert, mint az S4, ahoz képest, h az S3 meg S4 milyen csúcsokat döntött. Hidd el, az embereknek unalmas lesz lassan a Samsung. És akkor vagy dobnak vmi nagyot, vagy mennek a HTC után
-
törölt tag
Én határozottan úgy gondolom, hogy a Samsung vagy elfelejti a Knoxot, régiózárat, meg az egyéb baromságait és újra jól hekkelhető telókat készít, jó hardverrel (mint pl. anno S2), vagy hosszú távon a telógyártást felejti el. Valamelyik gyártó robbantani fog Kínán kívül is és jelenleg erre a Xiaomi -nak van a legnagyobb esélye. De akkor már lehet, hogy másoknak késő lesz, és pár cég ugyanolyan mélyrepülésbe kezd, mint anno a Nokia, vagy a BB.
-
Márko88
aktív tag
A HTC merre van ? Sokan azt mondták ebben az évben a legjobbak lesznek, meg mindenki azt veszi. Kiváló anyagokat használnak ez tény de az eladások mégsem mennek. Akkor mi a gond ? Elhiszem hogy jók lesznek a kínaiak. De egyenlőre a Samsung messze van még. Ezt írtam.
-
babkukta
senior tag
Nem hallottál még arról, h 1x fent, 1x lent? Na, a Samsung is így fog járni. Lehetsz te fanboy, az attól még nem fogja majd megállítani a lefelé vezető utat. Kell még neki egy pár év, aztán ha betörnek a kínaiak mindenhová... na, akkor lesz nemulass. Nem mellesleg minőségibb terméket csinálnak Kínában, mint a Samu. Csak így tovább!
-
margithid
veterán
Szimpatikus gyártó, ha Kínából rendelnék telefont, akkor csak xiaomi vagy lenovo.
Kár, hogy a lenovoval ellentétben wp-t nem raknak majd a készülékeikre.
Egyébíránt egy power bankot igy is lehet rendelek majd, 25$ nem sok egy 10000 MAh-ért. -
Márko88
aktív tag
A Samsung nem fog reszketni.
Messze vannak még tőle. De akik szeretik a kínai (törzs)termékeket, vegyen autót is. Biztos jók
-
llaszlo
veterán
Jó eredmények, persze a jó telefonok is kellettek ehhez. Remélem minél hamarabb lesz EU szervízük is. Azért egy Mi3-at én is rendelek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szép eredmény. Csak így tovább!
-
Prien
addikt
Gratula nekik, már én is filóztam egy Xiaomi beszerzésén/kipróbálásán, de megvárom a következő óriás mobiljukat és az LTE képesség is lényeges nekem...
-
szili.tamas1
senior tag
Az igen.
-
Thaaleum
aktív tag
Megérdemlik. Az én következő telefonom is valószínűleg Xiaomi lesz.
-
Blyan
félisten
Muhaha, reszkess Szamszung!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első féléves eredményeivel messze túlszárnyalta a teljes tavalyi éves eladásait a Xiaomi.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Külpolitika
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Futás, futópályák
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Foxpost
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest