Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
username9989 #41 üzenetére
Tisztelettel kérdezem, hogy miért lesz automatikusan "áldozat" abból, akire rendőrt kell hívni? Ráadásul kétszer? Ha nem lett volna indokolt, szerinted rabosították volna?
-
EmberXY
veterán
A cikkben (az utolsó mondat kivételével):
"...az intézkedés közben dulakodás alakult ki, melyben a mérnök megsérült..."
Dulakodás azért alakul ki, mert valaki ellenáll az intézkedésnek, vagyis ő "kezdi a balhét". A rendőrök nem azért mennek ki a helyszínre, hogy megverjenek, hanem azért, hogy intézkedjenek (esetleg elfogjanak),nyilván eközben nem tűrnek ellenállást, az intézkedés alá vont személy csak a saját helyzetét nehezíti. Ez szerintem bármely más országban is ugyanígy ment volna.
Lehet rögtön a rendőrségre mutogatni és játszani az áldozatot, és utólag konteókat gyártani, talán ha nem akart volna kétszer is betörni a szomszédjához, akkor hitelesnek tűnne a sztori. A zaklatott kommentek között pedig a "niggerezés" arra utal, hogy bizony voltak problémái rendesen, normál esetben nem mérnökre vall ilyesmivel dobálózni. Természetesen bárki életében lehetnek problémák, rossz döntések, de úgy érzem, attól, hogy egy köztiszteletben álló emberről van szó, még nem kell azonnal figyelmen kívül hagyni az ő felelősségét.
Csak a saját, szubjektív véleményemet írtam le, mert szükségesnek éreztem, és remélem, hogy nem számítok trollnak emiatt.
Mindazonáltal tisztelgek Murdock emléke és munkássága előtt, nyugodjon békében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged