Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Látod hogy hiába beszélsz edward fórum társnak.
Ja nem szaggat az android? asd hagyuk már nem a fenéket nem. nem levegőbe beszélek. azt se tagadd hogy sokkal hardver igényesebb mint ios vagy wp.
Más dolog ne az akkori árát nézzem? mi van veled . azt is meg kelett vegye valaki hogy lentébb menjen az ára nem? Figyelj dobálózol sok idiótasággal amire nem csak én hanem a többi kommentelő is tud értelmes magyarázatot adni. ennyi
Ne hogy azt hidd hogy szidom a droidot. nem. csak tisztában vagyok vele . ettől függetlenül elismerem mivel sok droidos gépem volt. elhiszem hogy jó. De nem nekem. ezzel nem csak én vagyok így és pont. -
batai15
félisten
engem ez nem izgat. pénzem se lesz azonnal meg venni a lumiát.
Egyébként meg az eredeti árát nézd az sgs3 és a hoxnak.
kb 180k lezs a lumia. nézd már meg mennyi volt anno a hox meg sgs 3?? volt még 200 felett is az s3. Ne hasonlítgasd az akkori és mostani árakat.Vegyél stylust ha annyira akarsz. De nekem ez többet számít. lehet hogy az életbe nem fogom használni. de mikor meg kellesz akkor jól fog jönni.
Tudod lehet hiányos a wp még. De azért androidnak 4. generációra sikerül csak az hogy szaggatás nélkül fusson hát..
Persze ezeket elfelejtik az emberek mikor a wp-t szidják hogy a kis zöld robot milyen hiányosságokkal küszködik. -
batai15
félisten
csak tudd nem vagyok fanboy. de ezek az újjítások lényegesebben többet érnek számomra mint az hogy pl a mostani hox+ba mennyi mag meg mennyi terrabájt ram lesz.
Más dolog pl iphone sem olcsóbb. vagy a hox vagy az s3 sem a kedvező árról híresek.
Többet ér számomra hogy ha hívnak pl fel tudjam venni kesztyűben a telefont hideg télben.
Vagy hogy a rendszer ne szaggasson mikor nem várja az ember.
Én kb a pc vs konzol háborúhoz tudnám hasonlítani. papíron a konzol gyengébb. De mégis 70 ezerből meg veszed, megy rajta gyönyörűen minden és állejtő grafikája van.
Ezzel szemben a pc-t fél évente cserélgetni kell hogy játszani tudj minden új cuccal és ne szaggasson. szal én ezé lettem wp-s előtte rüheltem a nokiát. Nekem mind1 ki a gyártó- teszik a terméke meg veszem. ennyi nem fanboyság van.(jah kivéve a samsung többet sose) -
batai15
félisten
Hatalmas lesz ez a nokia. aki mást mond és nem ismeri el hogy eléggé odab.sz cucc akkor vagy buta vagy pedig az egy konkurens fanboy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest