Új hozzászólás Aktív témák
-
1,5 óra azêrt sok nagyon ma már. Még a 40 percre azt mondom ok és 20 perc vagy 40 nem olyan nagy a difi de 20 perc és 1,5 óra? Azért az senkinek se lehet mindegy. Nem olyan rossz az ha a reggeli kávé vagy fogmosás ideje alatt feltölt a teló. Sokkal jobb mint amikor éjszakára felrakja valaki mert 1,5 óra mire feltölt. Szerintem legalábbis. Lehet nem tetel 3-6 vagy akár még 9 ezer se valakinek de akkor a telefongyartóknak se legyen már az és rakják bele alaptartozékként ahogy eddig volt 😀
Mindenesetre én szeretném ha továbbra is töltővel adnák a telefonokat bár ahogy látom lassan minden gyártónál megszünik mint alaptartozék. -
Nem állja meg a helyét amit írsz mert nem csak egyszer kell venned töltőt ha ki akarod használni a technikai fejlődést.Veszel egy 33w képes telefont és ahhoz egy töltőt mert nem adnak hozzá.Aztán következő évben egy 67w képes telót akkor ahhoz meg egy 67w-s kell (ok lehet használni a 33w töltővel is de ha már 67w-vel tölt akkor hagy használja már ki az ember) aztán 120w-s teló következik mert most ezt tolják a gyártók, ebben fejlődnek a telefonok, ahhoz megint vehetsz töltőt, aztán jönnek majd a 200w- s telók akkor megint töltő csere és így tovabb a végtelenségig.
-
Depression
veterán
De ennek külön csomagolása, úti CO2 kibocsátása van, stb...
Meg most gondolj bele, hogy akinek megemelt áramköltsege lesz, annak a 33W is sokba fog fájni.[troll off]
[Troll on] Ha valaki panaszkodni akar, hogy ő mindig új telefont vásárol, és a használtját eladja olyannak, aki nem engedheti meg magának az újat, de többletköltséget jelent számára az, hogy töltőre is kellene költenie, annak engedd meg, hogy panaszkodjon! Gondolj bele, ha nem lenne benzinárstop, akkor milyen drágán tudná megtankolni a Lamborghinit.
-
Pl: nekem nincsen. Illetve van itthon töltő. Ezer éves régi usb-s 2 wattos és egy ezer éves samsung 5 wattos töltő. Jelenlegi telefonommal egyik abszolúte nem használható a másik pedig 5 wattal töltené az 5000Mah aksit....
Miért lenne több töltő itthon (főleg modernebb) mikor azokat eddig mindig alaptartozékként kaptam a telefonhoz amiket vettem és lecseréléskor avval is adtam tovább alaptartozékként, mivel az is volt eddig. Szerintem nem az a jellemző a legtöbb háztartásra, hogy 5 darab 10-33-67 wattos töltők vannak a spájzban. Zavarni azért zavar mert venni kell még az új telefon mellé tízezrekért akár. Sajnos pont azért csinálhatják ezt meg a gyártók mert vannak akik semmi kivetnivalót nem látnak abban, hogy egy alaptartozékot kispórolnak a termék csomagolásából. -
tomgabor
őstag
Nem pont arról van szó hogy nem mindenkinek van mert vagy eladja a régi telefonnal vagy nem cseréli a telefonját olyan sűrűn mint más az alsónadrágját?
Nekem van 4 felnim gumival otthon az autóhoz(igaz hogy Trabanthoz), szóval jobb lenne ha a gyártók kerék nélkül árulnák az autókat, mert ha nekem van akkor mindenkinek van, mert ugye ez 2k22.
Media Markt - Mert hülye azért nem vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest