- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Újrahasznosítás felé megyünk, nem mindenáron szerelhetőség felé. A magyar azért ragaszkodna az utóbbihoz mert ugye olcsóbb, persze csak ha adócsalva rendeled kínából az szerszámokat stb. mert hogy egyébként nem igazán.
Egyszerűen arról van szó hogy a
nem kevert fajúmindenhez is a legjobban értő magyar embert ugyan ne lehúzza már le a gyártó x ezer forinttal a plusz töltőért. Adja inkább x ezer forinttal drágábban a telefont töltővel, azt a magyar úgy sem veszi észre.Azért látható módon itt is az ész dominál, mint hogy “jaj én nekem nincs töltőm mert mindig a telefonhoz adtam oda” Hát akkor vegyél egyet. És emiatt hisztiznek felnőtt emberek. Környezetvédelemért egy fillért nem áldoz a balkáni magyar az fix, de mivel az csúnyán hangzik értelmesebb körökben ezért természetesen megmagyarázza hogy a kevesebb hulladék előállítása nem környezetvédelem hanem “sötétzöldség”.
-
Armagedown
őstag
Ez az igaz képmutatás, töltő nincs a csomagban, merthogy sötétzöldek vagyunk, de a mobilod alkatrészeit nem cserélheted ki, mert szoftveresen párosítva vannak, nézd meg a legutóbb feltöltött videókat, ott beszél erről a srác.
Aztán ott vannak a nagy dírrel durral meghírdetett, újrahasznosított műanyagból készült Acer noti, természetesen forrasztott memóriával.
Az elfelejtett jelszó miatt téglává vált iPhoneokról ne feledkezzünk meg, ez a gyakorlat is sok e-hulladékot termel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest