- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
zsolesz967 #313 üzenetére
Szerintem alapból tudja, csak be kell állítani:
"Az értesítések ébresszék fel a képernyőt" kapcsolót kell bekapcsolni -
psg5
veterán
válasz
zsolesz967 #162 üzenetére
Én kényszerből váltottam Mi 9t-ről (összetörtem). Azt nagyon szerettem. Elso korben egy redmi note 9 re ami jo volt de azert elmaradt 9t-től ( valahogy nem volt elég fluid vagy hogy mondjak es kamera sem volt okes) ( úgy gondoltam nem éri meg a többletet a Pro verzio) . No de nem volt NFC a sima note9 ben így valtottem a pro-ra. Nos azt kell mondjam, pár nap utan nemhogy megerte rafizetni, de még az mi 9t szintjet is hozza kb.
De ha női kézbe kerul nalad a (szerintem) legnagyobb hatranyat vedd figyelembe, hogy nagyon nagy keszulek.
Aku viszont nagyon ott van.
Mondjuk nekem még az oldal ujjnyomatot szoknom kell. -
janos1988
addikt
válasz
zsolesz967 #162 üzenetére
Én egy Redmi Note 4-ről (4/64) váltottam (6/128). Nagyon meg vagyok elégedve vele (kamera, sebesség, gyorstöltés, új rendszer stb., azért csak 3 éves régi telefonról váltottam egy újra), akksi nagyon jól bírja. Bár nekem furcsa volt a felbontás végett 1-2 játék képe (nem vészes), de megszokható. HD/FullHD videóknál is furcsa, hogy két oldalt van fekete sáv, de ez is szokható. A mérete is furcsa
, hatalmas. Gyári, dobozban lévő tokot is ráraktam, hogy ne csússzon a kezemben, meg valamelyest egy szintbe hozza a kilógó kamerát. Állítólag karcolódhat a kitüremkedés miatt, de ma már nem nagyon találni olyan telefont ahol nem ilyen megoldást használnak. Ami plusz, az az nfc és 2 sim + sd hely van benne. Bár nekem az fm és infra is jó ha van. De van olyan vélemény is fentebb, aki nem esett hasra tőle, mert kb. hasonló kategóriás telefonról váltott rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest