Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
Gabesz87 #482 üzenetére
Szia!
Távoli hozzáférésre, vezérlésre ajánlom a TeamViewer programot. Nekem a szüleim élnek távol és ha valami problémájuk van a számítógéppel vagy a telefonnal, akkor ezzel a programmal csatlakozok bármelyik eszközhöz és tudok nekik segíteni. Telefonra egy picit macerásabb mint számítógépre, de szerintem nem vészes. A telefonra telepíteni kell a TeamViewer for Remote Control-t, a TeamViewer QuickSupport-ot és a TeamViewer Universal Add-On-t.
Üdv, -
-
fmajer
tag
-
dave987
aktív tag
válasz
Gabesz87 #460 üzenetére
Igen, felemeled,kicsit állóba fordítod és feléled a kijelző.
Úgy értem hogy ha off-ra teszed a kapcsolót, a telefon utána is minden emelésnél,forgatásnál felébred. De ismétlem, nem biztos hogy így lesz,ha igen,akkor a factory reset megoldja.
Szóval ez nem is hiba. Amúgy megy egy szép,stabil,fürge telefon. -
dave987
aktív tag
válasz
Gabesz87 #458 üzenetére
Szia. Én csak annyit tudok hogy dobozból kivéve némelyeknél,mint az asszonyénál is,az "Ébresztés felemeléssel" funkció be van ragadva,hiába kapcsoljuk ki, viszont egy factory reset megoldja. Még a belakás előtt ki kell próbálni hogy kikapcsolja-e a kapcsolója a funkciót.
Közelségérzékelővel nincs gond. Mostanában már nem jellemző egyiknél sem ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivaldi (böngésző)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest