- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joolaci67
tag
Sajna ismét üdv!
A rendszer tönkrement piros háromszög üzenet. Nyuszi mód van és fastboot devices= van válasz
fastboot flash recovery twrp.img=Okay
fastboot boot twrp.img=booting failedLehet neki valamit csinálni?
Előre is köszönöm! -
joolaci67
tag
Üdv! Bocsi hogy már megint én vagyok és lehet hogy nem is itt kellene kérdeznem. Redmi 7 re szeretnék TWRP , bootloader nyitva csak nem tudom a folyamatát. Előre is nagyon szépen köszönöm! A 8t módszer nem jó hozzá sajnos.
-
joolaci67
tag
Óriási hála, mert sikerült és jó lett ! Az összefoglalóba megosztott link alatt a twrp-3.6.2_9-0-ginkgo.img műkszik. Megint egy jóindulatú apró segítséggel boldogultam, ami persze nekem hatalmas segítség volt.
KÖSZÖNÖM ! -
joolaci67
tag
Köszönöm! 3.3.1.0 van most és sikertelent ír a format -a is. Próbálok keresni újabbat, de megköszönném ha linkelnéd hogy honnan melyiket. Köszönöm ha idődet szánsz rám
-
joolaci67
tag
Üdv. elnézést kérek a kérdésemért.
Nagyon boldoggá tenne ha valaki tudna segíteni. 8T nyitott, Twrp műxik. Töröltem mindent új rom telepítés előtt. de az adatot nem tudja törölni. Az új rom telepítése után újraindul és a twrp indul el. Mit tudnék tenni, vagy hogyan kell telepíteni. Eddig itteni segítséggel mindegyik redmi-men sikerül eddig, amit ezúton is köszönök, de nem vagyok hozzáértő. Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged