Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Mostmár kezemben volt a telefon. A boot megáll a vége fele, nem megy tovább egy ponton. Ha be van dugva a töltő akkor pár másodpercenként pittyeg mint mikor csatlakoztatom a kábelt.
Érdekesség hogy nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont.
A megoldás annyi lett hogy kiszedtem a kártyákat, hogy átrakjam egy másik telefonba....és ugye nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont erre amíg pakolom be a kártyákat a másik telefonba addig ez bebootolt.
A tipp az hogy korábban felraktam a Mi dialert a telefonra, mert a user már ezt szokta meg, eddig működött is, viszont most hogy hozzányúltam a Miui optimalizációhoz akkor valami gebasz lett vele. Most sem indul. Az Android dialer csont nélkül elindult, csak a user azt sem tudta melyik mappába hajította be 1 éve.
Tanulság: legyen mentés, mert bármikor beüthet valami egyszerű gebasz. Sosem gondoltam volna hogy nem tudok hozzáférni egy telefon adataihoz, ha tudok minden jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest