Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem az automatikus fényerő problémás, főleg ha az ultra erős akkumulátorkímélőt használom. Nem egyszer nem tudom használni a telefont, mert napsütésben nem bírom feloldani PIN kóddal, mert nem látom. Ujjlenyomat olvasó is háklis (Nem a teló hibája, EÜ.-ben az állandó kézfertőtlenítés miatt), szóval néha az a megoldás hogy sötét helyre menni, a minimális képernyővilágítással feloldani a képernyőt, automatikus fényerő ki majd bekapcsolása....Aztán jó..egy darabig.
Ultra erős akkumulátorkímélőnél a bejövő hívást sem jelzi, csak a tárcsázóba belépve látható. Sajnos akkor is, ha közben kikapcsolja az ember ezt az akkukímélőt. Nekem kb. 2x-es üzemidőt ad, ha bekapcsolom.
Ez az új frissítés nem jön, napok óta próbálom, 12.02 van fent, azt írja nincs frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- iPhone topik
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest