- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Beni2360 #2380 üzenetére
Nincs mit,nekem a 6.1 annyira nem jött be van jó pár hibája de a 7.2 vagy a 7.3 is leginkább állítólag az android 10 el lesz jó mivel eredetileg arra lettek szánva csak pár portoló próbálgatta android 9 re portolni RN7-nél parott43 is próbálta de az sem volt olyan tökéletes.Ami 9-en jó volt még a 7.0 RN7-en.
De egyébként folyamatosan követem a portoló xda oldalát is.Én őszintén bevallom két dolog végett várom,hogy olvastam hogy talán kicsit barátibb lett a fogyasztás itt ott meg a google camera elméletileg jobban fog működni.Nagy csodákat nem vártam mert ha azt nézzük amit öreg telefonnak nevezünk pár éves azok is tökéletesek lennének ha nem fogyasztói társadalom lenne és a sorban kiadott telefonoktól sem kell nagy csodákat várni mint ahogy sokan teszik mert most snapdragon 730 meg snapdragon 830 meg tököm tudja... meg van rajta 4 kamera meg van rajta ezer kamera
-
KISDUCK
addikt
válasz
Beni2360 #2249 üzenetére
A gyári tok elég jó szerintem, átlátszó szilikon tok és van rajt fedlap az usb-c portnak. Van gyárilag fólia a telefonon, de az használatra alkalmatlan, mert csak a szállítás közbeni védelmet szolgálja és mindenféle embléma van rajt, szóval ha fóliával szeretnéd használni a telefont akkor azt külön be kell hozzá szerezned.
-
twollah1976
őstag
válasz
Beni2360 #2230 üzenetére
Vegul is nem rossz tok, par hete jott meg egy ilyen kinabol.
Az atlatszo muanyag kopogos muanyagbol keszult, nem adok sok idot neki es karcos lesz, a szelein a "gumis" keret nekem kicsit csuszosnak tunik, a telefon eleg batar lesz a toktol.
Alapjaban veve nem rossz tok, bar en kicsit soknak tartom erte a majd 6 eurot. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Beni2360 #2179 üzenetére
Na itt van a videó amit anno találtam,az linkelte aki így használja a telefont ha tokban van a telefon semmi gond nincs vele,fanyalgók inkább meg se nézzék
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest