-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
Az nem annyira érdekel, a link2sd+-szal a lényegi obb fájlokat át tudom pakolni. Bár a régebbi verza át is tudott linkelni, ebben ezt nem találtam. Nekem már ez nagy segítség.
Köszi mindenkinek.Más: ma jött meg ebayről a tempered glass. Kettőt rendeltem, az elsőt nem sikerült szépen feltenni, porszemes lett, a második frankó. Teljesen jó, rendesen érzékeli az érintéseket. A 2 volt egy ezres.
-
baal-amiga
senior tag
Arra tud valaki megoldást, hogy alapból a titanium mentéseim az sd-n vannak. Na most ez Note-on nem megy, nem tud menteni rá, a root exploreren kívül semmi nem tud írni külső sd-re (camera zoom, poweramp tag szerkesztés stb.) Van rá valami megoldás? Elég nagy tud lenni egy-egy tb backup
-
baal-amiga
senior tag
Nagy nehezen sikerült leszedni a miuihut. Fel is pattintottam rendben. Viszont a zenelejátszó vezérlője a kapcsolópanelen halálosan idegesít. Hogy tudnám kiszedni onnan, átnéztem már mindent, de nem találom.
-
baal-amiga
senior tag
másnál sem megy a magyar rom letöltése a miuiandroid.hu-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest