- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tarisznyarák #101 üzenetére
Egyelőre szerintem nem dealbreaker az 5G hiánya. '23 végére ígérik a kiterjedt lefedettséget.
-
Goboo-ról az elődje, a Note 10 Pro is kedvező áron beszerezhető, kb ez is nagyjából annyit érne. 90, nagyon max 100e Ft-ot.
De Bog azt írta, hogy nem fogják árulni, szóval tárgytalan.Mondjuk ez az előrendelés nem igazán akar ma elindulni... Pedig én is szeretnék venni egy 11S-t a családba.
-
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Na, végre átment.
Szoftveres oldalról nagyjából egyetértek, de számomra a MIUI-al sincs probléma. Normális beállítás kérdéses. A Realme felülete viszont egyenesen jónak tűnik pár apróbb hiányosságtól eltekintve, viszont egyelőre kevés tapasztalatom van vele. Majd a Realme 9 Pro+-t akarom tesztelni, ígéretes a főkamerás teljesítménye.
-
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Vonatkoztassunk már el a tesztelt készüléktől, nem arról beszélek.
Hanem mutass nekem a 120-100-80-60-40e Ft-os sávokban olyan Samsungot, amely tud annyit nyújtani, mint a kategóriák jobb, más márkájú okostelefonjai...
Ahogy írtam a céges policy miatt elég sok Samsunggal kerültem rövidebb-hosszabb kapcsolatba. Kialakult egy kép. -
-
Mostanában, ha Xiaomi kell, a Goboo a legjobb választás, ha fel vagy iratkozva, mindig küldenek kuponos ajánlatokat, futnak előrendelési akciók, gyors és ingyenes a szállítás és az árak is jók. Talán valamiféle garanciád is adott, ebben az esetben csak Spanyolországig kell elpostáznod az adott készüléket.
-
Vicc, hogy gyárilag kihagyták belőle a 4K videófevétel lehetőséget. Nyilván majd Goggle Camerával orvosolható lesz ez a hiányosság, de na...
A dizájn nekem tetszik, de olyan semmilyen az előző szériához viszonyítva, gyakorlatilag nem is fejlődött az új SoC-on kívül.Alternatívaként megemlítettem volna a Xiaomi Lite 5G-t is, 120k körül kapható szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest