- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
A MIUI a második legjobb szoftver a One UI után, csak az ugye bűnronda, akárhogy faragja az ember. Ráadásul a Samsungnál csak a felső ársávból szabad választani, mivel alatta hardveresen hulladék az összes telefon. A közelségérzékelő valós probléma, de az ugye pont hardveres. Szoftverhiba meg nem jellemző, legalábbis én nem nagyon futottam bele. Olvastam sokaknál, de én ebből semmit nem tapasztalok, mondjuk rám jellemző a hosszú évek tapasztalata által sugallt "az user hülye" hozzáállás😄 A drágaság meg ugye általános, mindenkinél felmentek az árak
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
hülyegyerek #625 üzenetére
Én is sokáig használtam Samsungokat, na, az volt az igazi szívás.
-
scyllarus
veterán
Nekem 10S van, nem tudom, a sima 10-en minek kellene lennie.
Letöltöd a firmwaret, felmásolod a telefonra (ügyelve a verzióra). a frissítésnél a jobb felső sarokban a 3 pöttyre bökve a Frissítőcsomag kiválasztását választod, betallózod a másolt filet és mehet. Ha jól rémlik, fejlesztőnek kell hozzá lenni.(a MIUI verziószámot kell bökdösni, amíg fel nem dobja) -
scyllarus
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy két kártya esetén ne dobálja fel minden kimenő hívásnál lehetőségként a két kártyát? Be van állítva az alapértelmezett kártya hívásokhoz.
Szerk.: én szúrtam el, az volt beállítva, hogy kínálja fel. -
scyllarus
veterán
válasz
Viktor0610 #562 üzenetére
Sokan használjuk mindkettőt, mivel ez a topik jobban pörög és nem sok eltérés van a két teló között, a legtöbb kérdésre simán tudnak felelni a "sima" Note 10 tulajok és itt hamarabb jön válasz.
-
scyllarus
veterán
válasz
Viktor0610 #550 üzenetére
Köszi, ott a pont!
Bár globált ír, eux a rom. Arra figyeltem, hogy stable legyen.
Nos, tisztább lett a kép. Ezt már elkezdte kibontani, csak kiderült, OTA frissítéssel még régebbi verzió jött ki (recoverys és fastboot van újabb), ezért nem rakja fel. De legalább már tudom, mire figyeljek. Köszi még egyszer! -
scyllarus
veterán
Sajnos a 10S topicja eléggé halott, így itt kérdezek. Régóta szemezek a MIUI-val, most végre váltottam, és elégedett vagyok, csak nagyon kezdő.
A fenti linken vannak a 10S-hez is romok, de letöltve visszadobja, hogy a szolgáltató nem stimmel. Létezik, hogy korlátozza a szolgáltató? T-nél vett 10S az alany, global rommal. -
scyllarus
veterán
válasz
androidkeres #537 üzenetére
Ma jött meg az enyém. L-es betűmérettel is tökéletes a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest