- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
válasz
scyllarus #613 üzenetére
Köszi, rátaláltam én is erre a lehetséges probléma forrásra közben. Az az érdekes, hogy megnéztem pár névjegyet akik gyakrabban hívják és problémás és nagyrészt 06-os számok voltak, viszont volt ami +36-os
Pedig először én is megörültem, hogy ez lesz a gond. Átírtam teszt jelleggel pár számot +36-ra aztán meglátjuk azoknál ismét jelentkezik-e.
-
llll
senior tag
válasz
scyllarus #598 üzenetére
A Mediphone nevű szolgáltatótól vettem céges telóként. Miui Global 12.5.13 stabil van rajta.
Azt, hogy a hívásrögzítő nem működik az eu-s gdpr faszságok miatt még csak-csak megértem. Vagyis inkább tudomásul veszem.
De hogy a névjegyeknél nem tudom megadni, hogy vezetéknév, vagy keresztnév szerint állítsa őket sorrendbe és hogy az ezekről készített vcf fájlt se áthelyezni nem lehet a fájlkezelővel, se bármilyen módon átküldeni másik készülékre, illetve hogy a már említett pdf melléleteket semmilyen alkalmazás nem tudja megnyitni...
Cserébe viszont van 1 lelőhetetlen Digitális jólét nevű alkalmazásom, ami ontja a "jobbnál-jobb" tanácsokat.
Mifaszér' kellett hozzányúlnia akárkinek is a gyári rom-hoz??
Jelen pillanatban afelé hajlok, hogy itthon végképp nem veszek több telefont semmilyen szolgáltatótól. Mostmár Xiaomit se. Majd rendelek megint Kínából, az itthoni garit meg kenjék a hajukra. Soha egyik alis Xiaomi telómmal nem volt semmilyen gond. -
radamsky
senior tag
válasz
scyllarus #587 üzenetére
Nekem ugy mokodik csak a messenger, hogy nova beállitás, ugye novát használok, majd ugye ertesitesek es belepek. Ott irja hogy nincs admin engedélyem, katt ra... Kattintok, belépek és van engedélyezve.... De ha ki-be kapcsolom, hopp már müködik minden értesités ujra, egy ideig, azt mintha elfelejteni.... Boszanto egy hiba, mert se viber, se messenger, se hivaslista, se sms , se semmi nem mukodik. Mig ki-be nem kapcsolom
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest