Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hívásrögzítés megy ezen a telefonon gyári ROM-on? Samsung S20 FE-n SKVALEX Call Recorder, Cube ACR gyárin működik. Remélhetőleg itt is megy.
-
OldMike
őstag
Üdv!
Időnként ébresztőórának is használnám a telefont, de eddig én csak azt a lehetőséget találtam meg, hogy a Google naptárban állítok be egy eseményt a megfelelő időpontra, és ugyanott beállítok egy értesítést 1 perccel korábbra. Ez egy nagyon nehézkes megoldás, ráadásul még szundi beállítást sem találtam (ami ébresztene néhány perccel később, ha nem kelek fel).
A korábbi Huawei telefonon volt Óra alkalmazás, ahol ezt sokkal egyszerűbben, és több opcióval lehetett beállítani.
A Xiaomi esetében nincs ilyen, vagy csak én nem találom?
Köszönöm. -
Mr.Grey
tag
A Miracast-tal volna egy kis problémám: Redmi Note 10 vs. LG TV. Látják egymást, megpróbálnak kapcsódni, mindkét eszköz ki is írja, majd kb. 20-30s. után megszakad a kapcsolódás bármilyen hibaüzenet nélkül. Ugyanez a TV gond nélkül csatlakozik egy Redmi Note 8-hoz... Volt ilyen gondja már valakinek? Van rá bármilyen megoldást?
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Tesómnak van egy Note 10-e. Kéthetente jön haza Győrből, és amint hazaér, a wi-fi kapcsolat egyszerűen megszűnik. Csak egy ki-be kapcsolás segít rajta. Ez azóta van amióta megvette a telefont( kb 3 hónapja).Nem nagyon találtam erre megoldást. Van esetleg valakinek ötlete mi okozhatja ezt ?
Ja és azóta ha az iPhone-on megnyitom a wi-fi beállításokat, kiírja, hogy “előfordulhat, hogy a hálózaton az eszköze által felkeresett webhelyek és szerverek nevét figyelik és rögzítik egyéb eszközök ezen a hálózaton”.
-
scyllarus
veterán
-
twine
veterán
Sziasztok!
Van egy "ilyen" NOte10 5G-m nem túl régóta.(Egy Note8T-t váltott) és van egy olyan problémám vele, hogy az NFC rendszeresen kikapcsol, amit akkor veszek észre amikor fizetni szeretnék a telefonnal.
Járt már így valaki?
Jó régóta használok MIUI-t és XIAOMI-t, és bár nem tartom magam hardcore professional Usernek, azt gondolnám van benne a gyakorlatom, de most kicsit elvéreztem.
Van ebben valami energiatakarékos Lóf@sz? vagy valami beállítás ami rendszeresen kiOFFolja az NFC-t?
Vagy mitől lehet ez?
Bekapcsolom, működik egy ideig,aztán random idő múlva ismét azt tapasztalom, hogy OFF álllásban van az NFC a beállításokbanA válaszokat előre is köszönöm...
-
Boeing737
tag
Üdv! utóbbi időben azt vettem észre, mintha a telefon kijelzője fekete háttérnél kicsit mintha szürkés lenne. Hasonlóan mintha IPS kijelzős lenne a telefon :)) Pl. vak sötétben feltűnő, mikor az "always on display" segítségével megnézem a pontos időt. Pontosabban, van hogy matt fekete a háttér /olyan igazi amoled-es/ és sokszor van hogy csak szürkés fekete, mintha hátsó megvilágítása lenne a kijelzőnek. Ezt más is tapasztalta? Hardveres v. szoftveres hiba lenne?
-
spike70
tag
Sziasztok.
Van értelme 10 Wattos töltőt használni ha nem sürgős? Akksi élettartam szempontjából. -
savage45
csendes tag
válasz
karldergroße #630 üzenetére
Köszi szépen
Ebből tudsz mutatni egyet is, ami elérhető és nem az 5g? -
savage45
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet még ilyen készüléket újonnan kapni?
Köszi -
gyuri2008
veterán
A kijelzőn van fólia gyárilag?
Igen van -
sethi
senior tag
Sziasztok. Tegnap lett tulajdonosa egy családtagom egy ilyen készüléknek. Tudnátok segíteni, hogy be l ehet e állítani, és ha igen hol, hogy bejövő hívást ha fel van oldva ne csak egy kicsi ablakban mutassa hanem teljes kijelzőn.
A lebegő ablakot már kikapcsoltam a telefonhoz de az nem oldotta meg -
scyllarus
veterán
válasz
hülyegyerek #625 üzenetére
Én is sokáig használtam Samsungokat, na, az volt az igazi szívás.
-
athomi
veterán
-
OldMike
őstag
válasz
KubanitoS #620 üzenetére
Sajnos az RN 10-zel már én is jártam úgy, hogy telefonálás közben bekapcsolt a kijelző, és megszakította a vonalat. Ennél kisebb gond, de már előfordult nem egyszer, hogy kihangosította a telefont. Olvastam valahol, hogy ez a közelségérzékelő hibája, és nem biztos hogy szoftveresen javítható.
Próbáltam egy leírás alapján kalibrálni, de nem futott le a teszt -
KubanitoS
veterán
válasz
hülyegyerek #619 üzenetére
Jól van az, gondolj bele mi lett volna, ha teljesen elszálltak volna a névjegyek. Én egyébként a Note 9-cel szívok most, a legutóbbi frissítés óta nem megy a Sim2 mobilnet. Páromnak Note 10-zel örökké bekapcsol a kijelző miközben telefonál és a fülével némítgatja a saját mikrofonját. Jó telefonok lennének ezek, de a szoftvertámogatás valami botrányos. És ha jók az infóim, a csúcskategóriás Xiaomik sem különbek. Részemről ez a Note 9 és Note 10 az utolsó két Xiaomi telefon egyelőre. Csak nem tudom mire kellene váltani...
-
scyllarus
veterán
Nekem 10S van, nem tudom, a sima 10-en minek kellene lennie.
Letöltöd a firmwaret, felmásolod a telefonra (ügyelve a verzióra). a frissítésnél a jobb felső sarokban a 3 pöttyre bökve a Frissítőcsomag kiválasztását választod, betallózod a másolt filet és mehet. Ha jól rémlik, fejlesztőnek kell hozzá lenni.(a MIUI verziószámot kell bökdösni, amíg fel nem dobja) -
Pocak89
senior tag
válasz
scyllarus #613 üzenetére
Köszi, rátaláltam én is erre a lehetséges probléma forrásra közben. Az az érdekes, hogy megnéztem pár névjegyet akik gyakrabban hívják és problémás és nagyrészt 06-os számok voltak, viszont volt ami +36-os
Pedig először én is megörültem, hogy ez lesz a gond. Átírtam teszt jelleggel pár számot +36-ra aztán meglátjuk azoknál ismét jelentkezik-e.
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
A múltkor édesanyámnak lecseréltük a régi telefonját és egy redmi note 10-re esett a választás. Olyan idegesítő probléma van vele, hogy gyakran nem jelzi ki a nevet a telefonszámhoz, csak magát a telefonszámot. Van amikor működik rendesen van amikor nemNekem xiamomi Mi 8 van, édesapámnak Redmi note 5 nekünk sosem volt ilyen probléma. Aztán most nagynénim vett egy redmi 9-et azt hiszem és nála is problémás a névjegy...
Lenne tippetek mi lehet a probléma? Frissítés terén up to date a rendszer. -
KubanitoS
veterán
válasz
hülyegyerek #610 üzenetére
A contacts.google.com oldalon látod a névjegyeid számítógépről?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
hülyegyerek #608 üzenetére
csak tipp, de nem jelentkezett ki a google accountból, be vagy jelentkezve?
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Arra ébredtünk, hogy a telefon kitörölte az összes névjegyet. Visszaállítanám a google fiókból, de a megjelenítési opcióknál csak a simkártya választható. Találkozott már valaki ezzel ?
-
barnam_
nagyúr
Minden EU-s vagy Global régiójú rendszerben Google cuccok vannak már a MIUI appok helyett.
Tedd fel a xiaomi.eu 12.5.3-at ha sikerült nyitni a BL-t, és újra lesz hívás rögzítés (az a kínai rendszerre épül, MIUI appok vannak benne). A névjegyzéket a Google névjegyzékben is lehetett rendezni nálam.Szerk.: A digitális jólét is Google app
-
llll
senior tag
válasz
snorbi82 #599 üzenetére
Laptop.
Legelőször win 10-zel próbáltam a mi unlock tool-t. Azzal semeddig se jutottam, fel se ismerte a telefont az unlock tool.
Aztán vhol olvastam, hogy próbáljuk meg win 8-cal. Ezzel már eljutok odáig, hogy elvileg csak ki kellene várnom a 168 órát az unlock-ig. De ezt már kétszer megtettem.
Az általad javasolt XiaomiTool is szépen gördülékenyen megy - a fentebb bemutatott hibaüzenetekig. Szintén win 8 alatt, mert a win 10-es gépemet közben eladtam.
A Driver booster-t használom driver frissítésre, elvileg minden friss.
De akkor még küzdök vele. Megpróbálok letakarítani mindent a gépről és elölről kezdeni.
Köszi a türelmet mindenkinek -
llll
senior tag
válasz
scyllarus #598 üzenetére
A Mediphone nevű szolgáltatótól vettem céges telóként. Miui Global 12.5.13 stabil van rajta.
Azt, hogy a hívásrögzítő nem működik az eu-s gdpr faszságok miatt még csak-csak megértem. Vagyis inkább tudomásul veszem.
De hogy a névjegyeknél nem tudom megadni, hogy vezetéknév, vagy keresztnév szerint állítsa őket sorrendbe és hogy az ezekről készített vcf fájlt se áthelyezni nem lehet a fájlkezelővel, se bármilyen módon átküldeni másik készülékre, illetve hogy a már említett pdf melléleteket semmilyen alkalmazás nem tudja megnyitni...
Cserébe viszont van 1 lelőhetetlen Digitális jólét nevű alkalmazásom, ami ontja a "jobbnál-jobb" tanácsokat.
Mifaszér' kellett hozzányúlnia akárkinek is a gyári rom-hoz??
Jelen pillanatban afelé hajlok, hogy itthon végképp nem veszek több telefont semmilyen szolgáltatótól. Mostmár Xiaomit se. Majd rendelek megint Kínából, az itthoni garit meg kenjék a hajukra. Soha egyik alis Xiaomi telómmal nem volt semmilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Commandos: Origins teszt
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest