- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing737
tag
Üdv! utóbbi időben azt vettem észre, mintha a telefon kijelzője fekete háttérnél kicsit mintha szürkés lenne. Hasonlóan mintha IPS kijelzős lenne a telefon :)) Pl. vak sötétben feltűnő, mikor az "always on display" segítségével megnézem a pontos időt. Pontosabban, van hogy matt fekete a háttér /olyan igazi amoled-es/ és sokszor van hogy csak szürkés fekete, mintha hátsó megvilágítása lenne a kijelzőnek. Ezt más is tapasztalta? Hardveres v. szoftveres hiba lenne?
-
Boeing737
tag
Biztos én vagyok a béna, de 1 hetes használat után sem tudtam rájönni hogy lehet előcsalni az "always on display" funkciót.. Mármint be van már állítva, de elvileg lezárt, sötét képernyőnél dupla (képernyőre) koppintással előjön az óra stb. Na most ez nekem kb 5-ik próbálkozásra szokott csak sikerülni.. próbáltam már lassan, gyorsan koppintani, tulképp akkor jön elő mikor kedve tartja :S Más is tapasztalta ezt?
-
Boeing737
tag
-
Boeing737
tag
válasz
englishman #164 üzenetére
Sajnos ez a probléma valós. Telefonáláskor valóban eléggé kihallatszik a hívott fél beszéde. :-/ pl. ha szobában vagyok, lerakhatom az előttem lévő asztalra kihangosítás nélkül, simán hallom mi van a vonal túlsó végén :S Nem tudom mi jó megoldás lenne rá (?) így eléggé zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest