- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Most tölti a legújabb romot. 2.6 Gb.
-
Vigneau
félisten
válasz
Viktor0610 #398 üzenetére
Kar érte... Akkor vagy váltogatok közöttük, vagy meglátom, melyiknél ragadok le idővel. Igaz, egy ideje már korlátlan a netem és lehet, csak a szokások rabja maradtam...
-
-
Vigneau
félisten
Az új verziójú Irányítóközpontban hogyan lehet elővarázsolni a mobiladat napi forgalmazását és a hátralevő/fogyasztott havi adatmennyiséget, mint az a korábbi verziónál látható volt?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
skyrush7
aktív tag
Kis pöttyökre rányomva a legújabb csomag letöltése után éjszaka frissített valamit, de maradt a verziószám. Másnap délután már feldobta a 12.5-öt, 10 perc alatt le is frissítette magát.
-
hzcs
senior tag
Manuálisan rákeresve előjött a frissítés. Valóban megáll a számolás többször is, de továbbmegy. Az egész kb 15 percig tartott, eddig minden ok. 9T 4/128
-
-
szimi57
őstag
Ha nem vagyok bejelentkezve a "Mi" fiókba, vajon akkor is jönni fog a frissítés? Az alkalmazás frissítések jönnek rendszeresen.
-
Francia91
veterán
válasz
Songoman #386 üzenetére
Mikor újraindult a frissítés után a telefonom, nekem is jópár percig ott figyelt a képernyőn, mintha megfagyott volna... Mondom oké, vagy tégla lett a telefonom, vagy nem, otthagytam az asztalon, amíg elmentem intézni a dolgomat, mire visszamentem pár perc után, már jó volt
-
Songoman
aktív tag
Fontos!!! Upgrade-nél nem mindig frissíti a százalékot. Nekem úgy nézett ki, hogy megakadt 4.99%-nál, de aztán 61%-nál folytatta kb. 30 másodperc múlva. Tiszta para volt, rövid ideig.
-
Vigneau
félisten
Ma estére megérkezett a 12.5 a telefonomra. A ROM mérete 2.6GB-re rúg. A telepítés zökkenőmentes volt.
MIUI-verzió: 12.5.5.0(RJQEUXM)
Android-verzió: 11 RKQ1.201004.002 -
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #379 üzenetére
Nekem még kézzel sem engedte feltenni
vicc, hogy már októberben hivatalosan volt infó arról, hogy a 9T is megkapja a 12-es Droid-ot, de még 11-esre sem frissült
MIUI 12.5-ről is ősz óta szó van, de semmi nyoma
(QJQEUXM a verzióm) -
Songoman
aktív tag
Megerősítem. Nekem itthon vett van, de az OTA nem dob fel újabbat. Ami most rajta van: 12.0.12.0(QJQEUXM)
-
skyrush7
aktív tag
válasz
Flowtation #375 üzenetére
Sehogy. Külföldről vásároltam, de mivel első bekapcsoláskor feldobta a 12.5 előtti legfrissebb MIUI-t, ezért az OTA frissítés feltételezem működik rendesen.
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Van akinek már feldobta a MIUI 12.5-ös frissítést? (RJQEUXM) Már több mint egy hónapja elérhető, de még mindig nem talál semmit. -
mexel
veterán
ha már ennyit áldozol akkor miért nem veszel egy eszközt ami erre való és arról filmezel, ne a telefon menjen folyamatosan. Pl egy tv boxot? Az távirányítható ( akár telefonnal is), lehet rajta filmezni stb stb. És nem nyúzod a telefont ezzel. Az úgyis csak olyan félmegoldás lesz.
-
Trabecan
tag
válasz
Viktor0610 #370 üzenetére
Köszi, megrendelem a 14.000-est, ha meg nem lesz jó, visszaküldöm
-
-
Trabecan
tag
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
21k + ...
És ez a sima 9T-vel is működik ?
Mondjuk találtam 14-ért egy ilyet. Ez jó lehet ?
[link] -
-
Trabecan
tag
válasz
Viktor0610 #366 üzenetére
És van azért valami megoldás, ha nem is kábeles, vagy semmi ? Esetleg a tv-n lévő usb csatiba valami vevő és azt "összekötni" a telóval ? (wifi, ilyesmi)
Van egy ilyen, de ez csak SMART tv-n működik.
[link] -
-
Trabecan
tag
Sziasztok ! Van egy ilyen telefonom : Redmi 9t és szeretnék vele filmet nézni tv-n, képpel-hanggal. Ráadásul olyan tv-n, ami sima lapos tv és NEM SMART. Egy sima hdmi bemenete van ( + usb) és ugye a telefonom usb-c. Melyik a legolcsóbb, de ugyanakkor minőségi megoldás, hogy ezt kivitelezzem ? ( 4K nem kell
) Én kábeles megoldást keresnék leginkább, de sok kábel hiába usb-c - hdmi, nem tudja a mezítlábas NEM smart tv-re áttolni a képet-hangot. Megoldás ? ( A telefonon futó filmet tolnám ki tv-re. )
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Kollégáimnak van ilyen telefonja, és az egyik teljesen meghalt. Resetet már próbálták, de az nem segített, egyszerűen nem lehet bekapcsolni. Volt esetleg itt a topikban valakinek ilyen problémája? Kicsit olvasgattam neten, XDA-n és Redditen is azt írják, hogy valószínű alaplap hibásak ezek a készülékek. Van esetleg valami ötletetek? Előre is nagyon köszi!
-
bombibmw
veterán
válasz
Flowtation #359 üzenetére
Valóban. [link]
Akkor neked már 11 van rajta?
Nekem még 10. -
bombibmw
veterán
válasz
Flowtation #357 üzenetére
Szerintem QJQEUXM kell.
-
hzcs
senior tag
Van olyan, akinek automatan frissult 12.5-re a 9T? Amit itthon vettem, azon most 12.0.12 van, de azt irja nincs elerheto frissites. Nem rootolt, teljesen gyari minden, bar arra nem emlekszem, hogy 12.0.12-vel jott, vagy frissult.
-
zsola32
őstag
mint írtam, nem minden esetben kell kifizetni a 400/800 ft-ot a postának. (online/kézbesítőnél fizetés) ha pl. aliexpress saver shippinget választasz, az említett sarcot nem kell kifizetned, és kb. tuti hogy nem a magyar posta hozza ki, hanem az express one futárcég, mely nálam eddig mindig mielőtt jött, telefonon egyeztetett velem.
a csavar a dologban, ha több portékát rendelsz 1-2 napon belül, akkor általában összecsomagolják, és mint írtam, onnan express one.
Tájékozódni kell, ez a lényeg. vannak Fb csoportok, ahol ki van vesézve teljesen a történet, kb. az összes alis szállítási mód le van vezetve, melyik mivel jön, honnan jön, illetve a postasarcra is van válasz. -
skyrush7
aktív tag
Július utáni 1-2 hónap volt csak rossz, azóta helyreállt a rend. Sőt, még jobb is mint előtte. Egyedül azon lehet sarc, amit China Post-tal adnak fel.
Most rendeltem tokot, üvegfóliát, konyhai eszközöket, izzókat. Repülővel küldték Bp-re, innen összerakják egy nagy csomagba az összeset, amit az ExpressOne hoz majd ki.
Röviden a lényeg, ha egyesével rendelsz, tényleg nem túl megérős. Viszont több tétel esetén nagyon jó, főleg ha telefontartozékokról van szó, amik kis tételek és emiatt legrosszabb postázási móddal adnák fel az ára miatt. -
Songoman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest