- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
axioma
veterán
Koszi az infokat! Igen, alza ismeros, sajat telomrol me'g papiron is levettek egy ev garit... azert nem pampongtam mert munkaltato vette es 2 ev utan lead, csere ugyis.
Lannyal is beszeltem o is mondta h full tok ugyis takar - nekem is arany p20-am volt de csak sim-cserenel lattam, a tokbol csak a kamera-sziget egyenszine latszik ki. -
axioma
veterán
Oh koszi, akkor benan kerestuk! Akkor meg is tudjuk venni elobb. A kek a kedvenc szine, de ez fotok alapjan nem is kimondottan kek... feketere gondolt, az meg akkor mindkettobol van, es bar sztem ma felesleges a nagyobb de ha ezt is evekig hasznalja, nem a kulonbsegen fog mulni.
Lehet kulonbseg Realme eseten a gari szempontjabol, hogy honnan vesszuk? Magyar nyelvu garipapir vagy sorozatszamban valami spec reszlet, ami biztositja a korrekt szarmazast, van barmi ilyen tesztelesi lehetoseg? Bocs, van amelyiknel tudom, de itt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest