- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarbela777
tag
Kinek a pap... Nekem jóideje az első telefon, amivel hosszabb távra tervezek. Pedig volt egy pár felsőbb kategóriás Oneplus, Xiaomi, Huawei, de mindegyiknek volt valami idegesítő tulajdonsága. Tökéletes telefon nincs, de ezt végre teljes megelégedéssel használom a kisebb problémák mellett. (VoLTE hiánya, néha Wifi-vel nem akar frissülni a Play áruház). De sokkal több a pozitívum: gyors, szép kijelző, nagy tárhely, brutál jó akksi idő, gyorstöltés, megbízhatóság, nem dobja le a Bluetooth 5 méter távolságból a Huawei órámat...stb.
-
axioma
veterán
Nem tudom miert neked cimezted.
Nalunk nem az enyem, gyerek kezdte el hasznalni <1 honapja, me'g nem mondott ra rosszat - igaz, neki nem kell ceges halozathoz csatlakozni es emiatt a frissitesi szinttel torodnie.
Nalunk cegnel nem is lehet csak par meghatarozott gyartotol ceges telefon, reszben ezert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest