- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Valakinek sikerült belépni a beta programba?
-
TigerDzsó
tag
Csak én nem találok olyan widget-et, amivel egyből hívni tudok?
Illetve az AOD megjelenő ikonok méretét nem lehet állítani? -
minilego
senior tag
Szivarognak az infók a gt neo 3-rol
-
kerobi
senior tag
válasz
csabi0805 #244 üzenetére
Nekem 12/256 van es azt mondom a 8/128 doszt elég. Az adb-s uninstallnal megvan a veszelye hogy valami nem indul el rendesen. Bar mar megoldottak a twrp s ujratelepitest meg a soft unbricket is szoval lehet kiserletezni. Nagyon kis furge teló én szeretem, de azt vettem eszre, hogy nem kapok annyi megrendelést uberen keresztül. Megneztem a jelszinteket minimum 1/3 os jelerossegem van minden frekin. En biztatnalak, hogy vedd meg. Van par apro bug, de hétköznapi hasznalatra első osztalyu. A kamera sajnos gyenge. Frissítést ritkan kap. Ketelkedem benne, hogy valaha megkapja a coloros12-t realme UI3 mal
-
csabi0805
senior tag
válasz
enginev3.0 #243 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Szemezek én is a telefonnal!
A következő lenne a kérdésem.
Sok előre telepített biszbasz alkalmazással van tele?Illetve ezeket lelehet törölni róla?
A rendszer frissítések normálisan megérkeznek? -
kerobi
senior tag
Sikerült felfrissítenem a rendszert. Fel kellett tenni a Tunnelbear VPN-t és Germany-t kiválasztva már felment az A.06 az A.03-rol. Az android bizti frissítése Idén Januári lett. Semmi változás nincs csak annyi hogy melegszik a hátulja. Nameg a alkalmazásfiók automatikusan felhozza a billentyuzetet
. Az éjszakai fotón még mindig ott a fehér foltosodás.
-
elmunkas
csendes tag
B-tel-től rendeltem, 1 nap alatt megjött és 127000Ft volt. Mindenképp feketét vagy kéket szerettem volna 8GB verzióban és ők tűntek a legjobb boltnak, sajnos ezeket a kiadásokat nem lehet kapni Mediaban vagy más nagyobb üzletben.
Realme UI 2.0 (ColorOS 11) van rajta.
Gyors merülés nálam nincs, 6 óra sot eddig és még 33% a töltöttség, pedig első töltés és egész nap telepítgettem, configoltam ezen kívül minden ami rossz neki be van kapcsolva folyamatosan (bt,nfc,wifi,mobilnet,gps). -
kerobi
senior tag
válasz
elmunkas #236 üzenetére
Honnan rendelted? Milyen rendszer van rajta? Szerintem a gyári tok átmenetileg jó, bár nem sokat véd (atomtámadástól főleg nem), de legalább nem fázik a teló és cserébe jó csuszos. És galambszürke. Találtam a gyors merülésre egy megoldást:
- lemeríted csutkára míg ki nem kapocsol
- rárakod a töltőt kikapcsolt állapotban
- feltöltöd 100 ra
Most próbálom bár már jónak kezd tűnni ha így folytatja lesz 8 ora SOT.
A gyári fólia tényleg jó, de szerintem nincs értelme hacsak gyémánt bányában nem dolgozol.
Nekem az egyik negativum, hogy nem frissiti fel a legujabb rendszerre. Remélem azért a februárban jövő realme ui3.0-at már venni fogja. De ez csak az UI a rendszer colorOS11. Mint az OPPO-nak. A másik hogy az egyes alkalmazások lassan indulnak el pl Uber driver. -
elmunkas
csendes tag
Megérkezett az én készülékem is, 8GB 128Gb fekete verzió. Nálam Xiaomi Mi 8-at váltott, ma egész nap nyomkodtam, de sikerült a végére átköltözni rá. Nagyon tetszik eddig, a UI hihetetlenül jobb mint a MIUI. A gyári tok nagyon gagyi ezt leszámítva nem tudok negatívumot mondani, sokkal jobb mint amire számítottam.
Milyen tokot ajánlatok rá?
A gyári fóliáról mi a vélemény? -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #233 üzenetére
Nem tudom eldönteni, de komolyan. Fényes műanyagszerű, üveghatású. Szép. Szerintem műanyag vastag fényes lakbevonattal. Szerintem nem számít a hátlap ugyis tokban lesz.
Én ezeket rendeltem hozzá:
1.
2.
Kezdem megkedvelni csak hát ez a gyors merülés... percenként 1% böngészéssel. Szívesen ráraknám a legújabb rendszert ha vki tudna segíteni. Azt hogy tudom megnézni milyen frekiket támogat a telefon? -
kerobi
senior tag
válasz
aprokaroka87 #229 üzenetére
1-2%. Ez nem processzorigényes feladat. Radasul látványosan merül az akksi.
-
kerobi
senior tag
válasz
minilego #230 üzenetére
ez volt árulva de akkor 395 euroert
Semmit nem tudok rola, hogy támogat e pl b20-at. Azt irják, jo ez mindenhova. Persze a kinai verzio is, mégsincs benne b20, csak a fekában. Furcsállom is, hogy kinaban elerhetetlen a zöld global ezeknek meg van. Persze attol meg lehet, hogy én nem tudok rola...
Nem küldöm vissza még mert egyelore mukodik a teló 1-2 hét teszt után leveszem a gyári foliat is, mert nincs értelme. Ezek kemény uvegek. A mi note 10 2 éves zsebben hordva és karcmentes. -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #226 üzenetére
Miért?
Megjött a készülék. Vegyesek az érzelmeim. Nem rossz, de a 2 éves xiaomimat csak sebességben és kijelzöben veri. A telefon zsugorfoliazva jött meg, de kibontás után nyilvánvaló volt, hogy ez egy visszaküldött és/vagy felujitott termék. Látszott némi használati nyom a telon és a tok enyhén karcos is. Egy óra simogatás után merült 6 százalékot, de mitöl??
A 2021-es decemberi fw van rajta nem frissül, de találtam 2022es januárit. Azt szeretném feltenni és remélem BL lockolt keszulékre is fel lehet. Ha van jó rendszeretek akkor szivesen venném. Na meg a telepites folyamatát is. Pl a alkalmazásfiók nem nagyon akar visszamenni fokepernyore. Nem rossz telefon egyebként.
-
minilego
senior tag
Ugy b@s7a a csoromet ez a zöld, hogy megrendeltem
-
kerobi
senior tag
Ok sikerült 143e ert kapnom zöld és 12-256 ban a Gomibo.co.uk-rol. Kedden itt lesz, már nagyon várom. Majd beszámolok róla. Egy Xiaomi Note 10-nel fog együtt dolgozni.
-
kerobi
senior tag
Köszi bár ilyen egyszeru lenne, de én UK-ben élek. Itt a 8-128 ast tudnám megvenni 150e ft körul. Arra is gondoltam megrendelem otthon és anyumék elkuldenék postán ajándékként vagy értékcsökkent termékkent 150 font alatt. Visszamondtam az explorer-t amit sajnálok, hogy a cég nem törödik vele. Vadhajtásként kezelik. Ha kinábol rendelem olcsobb a neo2, de ott a vám, plusz marciusban jönne meg. Mindenképpen a Globalt venném az mindenhol jó. Es honnan szerezték a zöldet Globalban bontatlanul?
-
gulupeti
senior tag
Szia,
CN Sealed Box: the phone is China Version with sealed box, which supports Multi-languages and OTA update. You could install the Google service via below link: https://apkpure.com/google-play-store/com.android.vending
Rá tudod tenni ezek szerint, de miért lenne ez jó üzlet? Azt viszont nem értem. A frekvenciasávok különbsége szerintem inkább hardveres, mint szoftveres dolog, régen legalábbis így volt, sok telefont rendeltem kintről annak idején. Olcsóbb volt a teló, de pl. nem támogatta az FDD-LTE-t ami nálunk szükséges volt, csak a TD-LTE-t, ergo nem volt itthon 4g-d vagy nem mindenhol. És ez a különbség most is megvan a leírás szerint, nincs pl. B20 frekvenciasáv támogatás, amit a vidéki, gyérebben lakott körkényen használnak tudomásom szerint.
És bár tudom, hogy itthon nem kapható a teló 8/128-as verzióban, zöld színben, de akármelyik boltban is több garanciád van, mintha vissza kellene küldened Kínába.
8/128 kint 139 ezer, itthon más színben megkapod már 125-ért.
12/256 kint 187 ezer, itthon pedig megkapod 160 - 165 ezerért, tuti, hogy hivatalos garival.
Nem akarlak lebeszélni, de nekem ez nem tűnik jó üzletnek még ha nem is kell áfát fizetned itthon. -
kerobi
senior tag
Sziasztok rendeltem, Aliról egy GT master explorer-t. Tudom ez nem az a topic, de még nem küldték ki a készüléket és gondolkozom a visszamondásán, mert problémás készüléknek tűnik. A GT neo2 lenne a másik esélyes. Kérésem az lenne, hogy ha a kínai sealed zöld hátlapos verziót veszem (vagányabb) , akkor rá tudom tenni a Globalt? A frekisávok a hardvertöl vagy szoftvertöl függenek?
-
gulupeti
senior tag
válasz
Luck Dragon #219 üzenetére
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #212 üzenetére
Pedig nem láttam mit írtál minilego-nak, mielőtt válaszoltam neki, de elég egybehangzó a véleményünk Sot ügyben.
-
gulupeti
senior tag
válasz
minilego #211 üzenetére
A hátlap jó kérdés...
én is találkoztam műanyag és üveg infoval is. Nekem inkább műanyagnak tűnik, de nem ilyen fényes, ujjlenyomat gyűjtő felület, kivéve a két fekete sávot. Az akár üveg is lehet, fene tudja.
Akku rendben van, túl sok időm nincs mostanában nyomogatni, általában 2 naponta töltöm, tehát mondjuk hétfő reggeltől kedd estig simán kibírja, így csinálok vele kb. 5 óra kijelző időt (egy napi nyüstöléssel szerintem 7-8 óra), ilyenkor 20-25% környékén van, felrakom töltőre, elmegyek tusolni és mire visszaérek, tele is van.
Kamera szerintem rendben van, nem ez a készülék erőssége, de a felhasználók 90-95%-ának nem lesz vele gondja.
Néhány fénykép:
Szeretem, nem bántam meg, hogy e készülék mellett döntöttem. Működésével kapcsolatban semmiféle anomáliát nem tapasztaltam.
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #214 üzenetére
Azt megkoszonnem, mert én arról ugranek. Most nem ez a realme telefonod van?
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #212 üzenetére
Nem érezhető, hogy műanyag? Kíváncsi lennék jobb-e a kamerája egy p20 pro hoz képest...
a portré fotóról nem olvastam jókat. Ez tényleg szar? Mert a p20 pro szépeket csinal
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #210 üzenetére
Valójában miből van a hátlap? Műanyag, fém vagy üveg? Mert már mind a 3 anyagot láttam videóban. Az akku hogy bírja, kamerája milyen?
-
minilego
senior tag
Milyen tapasztalatok vannak? Van valakinek zöld színben?
-
minilego
senior tag
Ugy néz ki egy ilyen fogja váltani a p20 Pro-mat.
-
elmunkas
csendes tag
Sziasztok!
A közel jövőben tervezek GT Neo2 készülékre váltalni.
Van közületek valaki aki K&H mobilbankot használ? Működik az alkalmazás?Furának tűnhet a kérdés, de kollégám OnePlus Nord 2 telefonján nem működik a mobilbank mert szerintük rootolt a telefon miközben direktben a OnePlustól vette, nem módosított rajta semmit csak telepítette és egyből rootoltnak jelezte. K&H ügyfélszolgálat szerint gyárilag módosított az android az a hiba. Ez egy nagyon gyenge vicc szerintem (mert mindegyik az, kivéve Pixel), de ők annyival elrendezték, hogy ez van nincs mit tenni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tarbela777 #203 üzenetére
Igen, tudom, de nem szeretem a tokot
Ezt be kell nyelni sajnos, de így marad a garancia, stb... Nekem körbe van fóliázva, sajnos az elalvás nem volt az opciók között -
tarbela777
tag
válasz
enginev3.0 #202 üzenetére
Szia! Ezért jó az ütésálló védőtok, persze nem a gyári. Én sem ejtettem le még sosem telefont, de biztonság kedvéért mindegyiket ütésálló tokban tartottam. Nekem a zöld hátlapos van meg ebből a telóból és szerintem baromi vagány, először gondolkodtam azon, hogy tok nélküli lesz, csak foliázom. Azért a biztonság kedvéért csak rendeltem hozzá egy tokot mielőtt megvettem és feltettem rá azonnal. A telót első útján fejmagasságból betonra sikerült ejtenem, pont a sarkára, majd perdült egyet és pofára esett. Tok nélkül ez minimum kijelző, de lehet, hogy egyéb törés vagy repedés is. Így viszont még egy karcolás sem lett a telefonon.
Szerintem az örökérvényű mondást erre is át lehet írni: Két telefontulajdonos létezik, az egyik már leejtette, a másik majd le fogja ejteni a telefonját. -
enginev3.0
félisten
Vonaton elaludtam és kiesett a kezemből, kb 1 méter magasról, megrepedt a kijelző
Megkérdeztem a hivatalos szervizt, 32ezerFt a csere, javítással együtt
Szerintem elég jó ár az átlag 50-70ezres kijelző cserékhez képest
Szóval sajnos muszáj leszek túl lenni rajta
Soha egyetlen telefonom sem ejtettem le, vagy törtem össze -
M1Bali
tag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a klubhoz.
Egyenlőre minden remek. Egy dolog hiányzik nekem, vagy csak én nem találok ilyen beállítási lehetőséget, hogy az aktuális szolgáltató nevét kiírja az értesítési sávra. A régi készülékem (Huawei Mate 9) ezt tudta, ezért hiányzik. Valaki talált ilyen beállítási lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon erős az árverseny a felső-középkategóriában, de a Realme egy stabil, versenyképes alternatívát dobott be a piacra, ami ráadásul még jól is néz ki.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest