- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Kormi76 #3641 üzenetére
Neked mennyi a battery health? Nekem 88%, igaz 2 töltés után mégcsak. Viszont az akkum elég jó 10 óra képernyő idő kijön, és vigyázok is rá, töltés közben nem használom, 20-30%tol töltöm kb. 90ig, vigyázok ne melegedjen, elejétől így használom. Másfél éves a teló. De ez a 88% nekem fals-nak tűnik. Első indításnál az akku kapacitást is 3550mah-re érzékelte, kezzel állítottam 4300ra. Gyári gyorstöltjével töltve 30-40w-os töltést írt a 65 helyett amivel elvileg kéne mennie. Lehet nem túl pontos az app.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Kormi76 #3019 üzenetére
Normális ha régen volt gyártva, és úgy állt. Dobozán rajta van a gyártási dátum, nézd meg. Ilyenkor megvan a veszélye annak hogy túl merült és ezért az akku károsodik, ha szerencséd van nem ment egy szint alá és nem károsodott. Feltöltöd és hásználod aztán kiderül.
Nemrég vettem egy 8i telót, ami már 1 éve a dobozban volt, megilyedtem mi lesz az akkuval, de meglepetésemre 50% körül volt még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest