- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
- igen, nincs külön rendszer app frissítő, mindent a play áruházból frissít amit tud, vagy esetleg együtt jön az ota frissítéssel.
- kb. 2-3 havonta jön valami igen. aki nem kapja meg, az is meg kapja csak késve, olyan mint a xiaomi-nál. Elvileg megjelenéstől 3 évig kap frissítéseket ami azt jelenti hogy innentől még kb. másfél évig lesz. Új androidot már nem kap, a 13 a vége.
- Sose használok gyári időjárás appot úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, fapadosak és pontatlanok, nem frissülnek a widget-ek stb.. Én a weawow-ot használom választható szolgáltatókkal benne: legpontosabbak a weatherbit, és apple weather, talán még az AerisWeather, a többi kuka), vagy más nevesebb hivatalos app is jó, pl. weather undergroud, weatherbug, foreca és accuweather (ez utóbbi kettő nekem pontatlan sokszor).
- A további háttérképek nekem sem működik, nem tudom miért. De nem is baj, google keresővel le tudok szedni bármi, akár jobb képeket is mint amit esetleg a gyári adna.
- Nem tudom mi az a CustCoreApp app, sose hallottam róla. Nem kell vele foglalkozni a rendszer majd elintézi.
- Én sem tudok hivatalos FW weboldalról, xiaomi-nál van ilyen. úgyhogy meg kell várnod ota-n.
- "egy MSM Tool nevű cucc kell elvileg, amit csak szervízpontok tudnak használni autentikáció után - tapasztalat ezzel kapcsolatban ?" - Nincs.
- Szerintem itt mindenki stock rommal használja, nem igazán van rá főzött rom mert régebben nem lehetett nyitni a bootloadert. a tieden is tuti stock van fent! nekem is ugyan úgy írja ki a dolgokat mint nálad, ha nem gyári rom lenne akkor ezek eltérőek lennének valószínűleg. Itt az enyém stock rommal, evvel össze tudod hasonlítani, gondolom ez mindenkinél ugyan az vagy max nagyon kicsit tér el:
kicsit korlátozott telefonnak tűnik, és igazából ez a telefon azoknak való akik megbizhatóan működő telefont és rendszert szeretnének és használni azt a mindennapokban, és nem azoknak akik rom-olgatni meg mókolni akarnak, azok nézzenek mást. átlag felhasználásra kiváló, és sokszor megbizhatóbb mint a márkásabb társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged