- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
Van jelentősége, hogy a time-trial futamokat nem tudom teljesíteni a magas követelmények miatt, és így egy szezont sem tudok 100%-ra teljesíteni?
Vagy egyáltalán azt hogy lehet megnyerni? Erre még nem igen jöttem rá sajna! -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Mela Kehes #444 üzenetére
az mi?
-
tibcsiworld
aktív tag
-
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet warezolni, avagy megtuningolni a pénzt? Keresem azt az állományt, ami tárolja a pénz mennyiségét, de nem találom. Vagyis tudom melyik az, de nem tudom, hogy van kódolva! Valaki tudna segíteni? Akár pü-ben is! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest