- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmar
csendes tag
A Spada-s bajnokságot meg lehet csinálni aranyas fejlesztések nélkül, én is úgy játszottam végig mert igencsak sajnáltam volna rájuk költeni a goldot. A trükk ugyanaz, ahogy a Veyron Grand Sportot meg lehetett venni cash-ért. Anélkül kell egy újratelepítés után elindítani, hogy a netre rá tudjon menni (pl. repülőgép mód), majd bemenni a spada bajnokságba és nincsenek ott a pr követelmények.(Nem tudom, hogy pontosan miért, a veyronosnál elég egyértelmű volt, hogy eredetileg nem lett volna goldos, csak később meggondolták magukat) Egyébként a legfontosabb, hogy a játék indulás közben ne tölthessen le semmit, amikor pl a le mansi pályát tölti le a spada bajnokságban, akkor azzal nem feltélenül jönnek le a pr-es adatok is, szóval azokat is meg lehet úszni pr nélkül, de ha mégis gáz van, akkor mentést lementve, újratelepítéssel lehet ismételten próbálkozni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest