- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Miért? Akár még jó is lehet, de ha nem is 60FPS-re, mondjuk 75-90FPS-re. Ennél több tökéletesen felesleges a játékok többségénél.
Mondom ezt úgy, hogy quaket champions-t kb. 180-240FPS-sel játszok 144Hz monitoron, de ahhoz képest egy MMO vagy bármilyen single player játék olyan csiga lassú, hogy nem igaz... GTA-t is 75FPS-en játszottam elejétől a végéig, miközben a gépemmel és a használt grafikai beállításokon ment volna 100 felett is. Minden játékban megkeresem azt az fps limitet, ami szép fluent élményt ad és nem kell közben maxon pörgesse a rendszert. Szerintem másnak is érdemes.
Én csak előnyét látom: csendesebbek a ventik, hűvösebb lehet a szoba, kisebb az áramszámla. Erős gépnek én ott látom értelmét, hogy elég magas legyen a low 0,1%/1% érték is és "szép" stabil legyen a framerate. szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Horgász topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest