- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ha hosszabb az írás, akkor nem fogok oldalnyi hozzászólást gyártani.
A másik, hogy kiragadsz más hsz-ekből részleteket és úgy válaszolsz, hogy neked jó legyen.
Csak arra válaszolok, aminek van értelme, sorry, hogy elég sok marhaságot szó nélkül hagyok.
Harmadszor, szabadulj meg a Note 3-tól és vegyél egy i5-öt, mert ennyi marketing bullshitet összehordani csak egy fan tud.
Ja értem, itt csak droid fanboyok és Apple haterek hordhatnak össze minden marhaságot, mert az neked jobban fekszik. Köszi, de nem kértem tőled tanácsot, hogy hova és mit írjak, vagy mit tegyek.
--
MartOOn:
Oneplus One szinten 5,5" mindig gatya zsebben hordom
Az Oneplus One fizikai mérete jóval kisebb (bár akkor is elég hülyén nézhet ki a deszkás gatyád zsebében
).
Csak azt nem értem, hogy itt hirtelen mindenki a zsebében hordoz tablet méretű telefonokat, de akárkivel találkozok aki ilyet használ, az mégis inkább táskában, övtokban, vagy zakózsebben hordja. Lehet én járok csak olyan társaságba, ahol kinőtték már a deszkás korosztályt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest